Najnovije vesti

JEZIVA SMRT GEJMERA (25) SA TAJLANDA: Igrao igrice, pa zaspao pored telefona, a ujutru ga je tetka pronašla mrtvog! Telo mu je bilo ljubičasto, ruka sva u opekotinama! (FOTO)
Foto: Profimedia

horor

JEZIVA SMRT GEJMERA (25) SA TAJLANDA: Igrao igrice, pa zaspao pored telefona, a ujutru ga je tetka pronašla mrtvog! Telo mu je bilo ljubičasto, ruka sva u opekotinama! (FOTO)

Planeta

Sastra Mo-in (25) sa Tajlanda je prošlog petka u svom krevetu igrao onlajn igre za više igrača na različitim uređajima. Zaspao je, a telefon je ostao uključen u struju. Ujutru je pronađeno njegovo beživotno telo.

Mladog gejmera je, prenosi Dejli mejl, udarila struja.

Njegova tetka, Vačariporn Mo-in (57) je sutradan, dok je čistila kuću, ušla u njegovu sobu i primetila da se ne pomera.

"Telo mu je bilo ljubičasto, a njegova ruka, koja se nalazila kod punjača, bila je u opekotinama", rekla je tetka.

Uznemirena žena je odmah isključila struju i pozvala policiju. Ispričala je da je Sastra mnogo vremena provodio u svom krevetu igrajući na više telefona koji su bili uključeni u struju.

"Mnogih noći sam ga zaticala kako spava sa telefonima u blizini koji su bili uključeni na punjače", rekla je ona.

Kada je policija stigla, mogla je samo da konstatuje smrt. Naložena je obdukcija, iako prema saopštenju policije nije pokrenuta istraga o smrti jer se ne tretira kao sumnjiva.

Za dva meseca troje stradalo na sličan način

Tri mlada života ugašena su na sličan način, a "ubica" je bio mobilni telefon.

Smrt nesrećnog mladića dogodila se iste nedelje kada je umrla Alua Asetkizi Abzalbek (14) iz Kazahstana.

Naime, ona je otišla u krevet slušajući muziku, a njen telefon je ostao uključen u struju. Veruje se da se baterija pregrejala i eksplodirala na jastuku dok je spavala usled čega je devojčica zadobila teške povrede glave i preminula.

Samo dva meseca pre toga, "najseksipilnija igračica pokera", dvadesetšestogodišnja Lilija Novikova iz Rusije je pronađena mrtva. Ona je punila telefon u svom kupatilu kada ju je udarila struja.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...