NOVI DETALJI UBISTVA U TEKSASU: Žena koju je policajac izrešetao u kući, držala je pištolj u rukama! Čula je kako se neko šunja, pa uzela oružje da se odbrani! U sledećem trenutku je bila MRTVA! (VIDEO)
Foto: Facebook / Atatiana Jefferson

JEZIVO

NOVI DETALJI UBISTVA U TEKSASU: Žena koju je policajac izrešetao u kući, držala je pištolj u rukama! Čula je kako se neko šunja, pa uzela oružje da se odbrani! U sledećem trenutku je bila MRTVA! (VIDEO)

Planeta -

Žena koja se preselila u Fort Vort u Teksasu kako bi brinula o svojoj majci držala je u rukama pištolj nedugo pre nego što ju je kroz prozor upucao i ubio policajac, stoji u nalogu za hapšenje bivšeg policijskog službenika Arona Dina, a prenosi Rojters.

Prema spomenutom nalogu, Atatjana Džeferson (28) čula je zvukove van kuće u kojoj je tada boravila sa svojim nećakom i uzela pištolj kako bi se zaštitila. Zvukove su proizveli Din Aron i njegov partner kada su se šuljali oko kuće kako bi proverili dojavu o mogućoj provali.

"Čula je zvukove koji su dolazili spolja i uzela je pištolj iz torbice", ispričao je policiji nećak ubijene devojke.

Optužen za ubistvo

Din Aron juče je dao otkaz, pre nego što je otpušten zbog kršenja niza policijskih procedura, i optužen je za ubistvo.

Podsetimo se, Aron je u subotu oko 2 ujutro, zbog dojave o mogućoj provali, pucao kroz prozor spavaće sobe Atatjane Džeferson, ubivši je dok se nalazila pored svog 8-godišnjeg nećaka.

Ona se pre nekoliko meseci preselila u Fort Vort kako bi se brinula o svojoj bolesnoj majci. U noći ubistva, igrala je videoigre sa svojim nećakom, dok je njena majka bila u bolnici.

Nije se predstavio kao policajac

Majka Atatjane Džeferson boravila je u bolnici kada je zabrinuti komšija primijetio da su vrata njene kuće otvorena usred noći. Nazvao je policiju koja je ubrzo došla na mesto događaja.

Na snimku kamere koja se nalazi u sklopu policijske uniforme vidi se kako je policijski službenik pucao u Džefersonovu samo dve sekunde nakon što ju je upozorio da će otvoriti vatru.

"Podigni ruke! Pokaži ruke!", čuje se kako viče policajac, koji se pritom nije predstavio kao službeno lice.

Imala diplomu iz biologije

Dve sekunde nakon upozorenja, vidi se kako policijski službenik puca kroz prozor. Atatjana Džeferson proglašena je mrtvom nekoliko minuta kasnije.

Iz policijske postanice su saopštili kako je službenik pucao iz pištolja nakon što je "uočio pretnju".

"Ovo nema smisla", rekao je Markviz Džeferson, otac ubijene devojke.

"Morali su da razmišljaju da se radi o nečijoj ćerki, da je neko voli. Sigurno je postojao bolji način. Nije moralo doći do ovoga", dodao je.

Džefersonova je imala diplomu iz biologije. Nakon završetka studija radila je za kompaniju koja se bavila prodajom medicinske opreme.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja