Najnovije vesti

BIZARAN BRITANSKI RIJALITI ŠOU: Postanite vegetarijanci ili ćemo vam ubiti ljubimca i naterati vas da ga pojedete! (FOTO)
Foto: Profimedia

bolesno

BIZARAN BRITANSKI RIJALITI ŠOU: Postanite vegetarijanci ili ćemo vam ubiti ljubimca i naterati vas da ga pojedete! (FOTO)

Planeta

Šokantni i novi britanski rijaliti šou traži od porodica da postanu vegetarijaci ili da pojedu sopstvenog kućnog ljubimca.

Šou "Meat the Family" Kanala 4 prvo od porodica koje jedu mnogo mesa zahteva da odu kući i da se brinu o životinji koja najčešće završi na njihovom tanjiru.

U prvih nekoliko epizoda to su bili jagnje, prase, kokoška i tele. Nakon tri nedelje koliko porodica treba da se stara, životinja ide na klanje, a potom će se od članova porodice zatražiti da je skuvaju i pojedu.

Analitičarka Virdžinija Museler nazvala je ovo "najtransgresivnijim šouom godine".

"Više nisu u pitanju seks i droge. Meso postaje novi tabu. Pitanje kojim se oni bave je kako možete maziti svog psa, a drugu životinju stavljati u rernu. Oni moraju tretirati tu životinju kao člana porodice tri nedelje, a na kraju odlučiti da li će je staviti u rernu ili će ona otići u azil", navodi Musler.

Sa Kanala 4 su rekli da će njihov trosatni šou pokazati "stvarnost putovanja životinje od polja do tanjira".

"Zašto nalazimo da je prihvatljivo pojesti jagnje, a ne našeg psa? Da li biste se mogli vratiti ka mesu kad jednom stavite ime i lice na obrok?", pita Danijela Neuman, šefica "Span Golda", dodajući da emisija ipak ima "tople trenutke".

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...