Najnovije vesti

LEPA REBEKA JE OTKRILA DA JE SUPRUG VARA, PA JE OTVORILA DETEKTIVSKU AGENCIJU: Godinama je jurila muževe preljubnike, postala je popularna, a evo kako je naplatila slavu! (FOTO)
Foto: Printscreen: Instagram/ ladyrebeccajane

ŽIVOT KAO IZ FILMA

LEPA REBEKA JE OTKRILA DA JE SUPRUG VARA, PA JE OTVORILA DETEKTIVSKU AGENCIJU: Godinama je jurila muževe preljubnike, postala je popularna, a evo kako je naplatila slavu! (FOTO)

Planeta

Žena koja je 2009. godine osnovala prvu žensku privatnu detektivsku agenciju, zbog čega je postala poznata širom sveta, pa je svoj posao iz Engleske proširila na još dve države, iskoristila je svoju slavu na pravi način.

Naime, nakon što je bila učesnik u britanskom Velikom bratu 2017. godine, ona se pridružila grupi voditelja i danas vodi jedan jutarnji program. Ipak, čitava priča oko nje nije toliko jednostavna, već je u najmanju ruku filmska i kontroverzna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

Rebeka Džejn (32), majka dvoje dece, Pičiz (13) i Pariz (6), postala je poznata kada je nakon otkrića da je muž vara 2009. godine pokrenula posao ženske detektivske agencije.

Kako je navela u intervjuu nakon što se pročulo za njen posao, agencija se razvila na tri zemlje i brojala je oko 40 zaposlenih. Za vreme postojanja agencije, raskrinkala je nekoliko hiljada prevara koristeći se najsavremenijom špijunksom tehnologijom, pa i društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

Prema njenim rečima, odnos muškaraca i žena koji su dolazili kod nje da utvrde da li im je partner bio veran ili ne, bio je 50 : 50. Što se tiče klijenata, navodno su dolazili iz svih slojeva društva, od običnih ljudi, do muzičara, umetnika, sportista, ali i političara.

Iako je rekla da pristojno zarađuje, ona je u jednom trenutku svog života prestala sa tim poslom, odnosno, prodala je firmu 2018. godine za nepoznatu sumu novca, nakon čega je započela novi posao u vidu organizacije koja nudi svoje konsalting učenje, holističko lečenje i joga tretmane preko platforme na internetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

Između ova dva posla, ona je stigla i da se pojavi u britanskoj verziji Velikog brata, u kojem je izazvala velike kontroverze svojim ponašanjem koje je bilo promenljivo i na momente zabrinjavajuće zbog izliva besa i svađanja sa ostalim učesnicima, ali i zbog priznanja da je imala seksualne odnose sa jednim od svojih detektiva, koji je takođe ušao sa njom u rijaliti. To učešće je začinila ulaskom u vezu sa striperom Lotanom Karterom, koji je takođe boravio sa njom u kući.

Ona je svoje pojavljivanje u medijima lepo iskoristila, te je na osnovu iskustva rada u agenciji,napisala i knjigu Prva ženska detektivska agencija - Istinita priča, koja je izašla 2013. godine, i svojevremeno je bila bestseler.

Karijeru skandal-majstora zaokružila je ulogom voditeljke u emisili Ovog jutra sa Džonom i Holi koji se emituje na ITV televiziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

Sredinom ove godine, ponovo se podigla bura oko nje, nakon što se u javnosti pojavila vest da je razmenjivala eksplicitne poruke sa igračem ragbija Benom Fodenom. Ništa od ovoga ne bi bilo čudno da se to nije dogodilo nekoliko dana pre nego što se Ben upoznao sa svojom sadašnjom ženom, sa kojom se venčao samo četiri dana posle upoznavanja. Kako su rekli prijatelji bliski Džejnovoj, ona je bila uverena da njih dvoje imaju nešto ozbiljno, te i da je bila veoma razočarana njegovim potezom.

Iako ima tek 32 godine, Rebeka već godinama uspešno intrigira javnost, te se može očekivati da u narednih nekoliko godina, ona i dalje nastavi sa tim trendom, samo je potrebno da čekamo i gledamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

Kurir.rs/San

Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...