Najnovije vesti

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI! PRINC ENDRU I EPSTAJN ORGIJALI ZAJEDNO NA PEDOFILSKOM OSTRVU: Bili su sa 9 mladih žena, odala ih jedna od žrtava (VIDEO)
Foto: AP/New York State Sex Offender Registry, EPA/David Mariuz

užas

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI! PRINC ENDRU I EPSTAJN ORGIJALI ZAJEDNO NA PEDOFILSKOM OSTRVU: Bili su sa 9 mladih žena, odala ih jedna od žrtava (VIDEO)

Planeta

Novi dokumentarac preispitaće tvrdnje da se princ Endru pridružio orgijama koje su imali pedofil Džefri Epstajn i devet mladih žena, dok jedna Britanka tvrdi da je Epstajn voleo da "sakuplja ljude", a da mu je princ zapravo "najveći trofej".

Virdžinija Roberts govorila je o orgijama u sudskim dokumetima iz 2015. godine, koje je princ odlučno negirao.

Međutim, novi dokumentarac Kanala 4 sada preispituje sudske dokumente i traga za bolničkim izveštajima Robertsove iz vremena kada tvrdi da je zlostavljana.

Prilog navodi izjavu iz januara 2015. godine kao deo slučaja klevete koji je pokrenula bivša Epstajna devojka Gizlejn Maksvel, u kojoj ona kaže da je "treći put imala seks sa princem za vreme orgija na privatnom ostrvu pedofila".

Roberts je istrakla kako je tada imala 18 godina i da je oko osam mladih devojaka učestvovalo u orgijama.

 

Ona je rekla da se Epstajn našalio da devojke ne mogu dobro da komuniciraju zbog jezičke barijere i da su one "najlakše" devojke s kojima može da se složi.

Program Kanala 4 od tada je dobio medicinsku dokumentaciju od 9. jula 2001. nakon što je pretrpela 3 nedelje vaginalnog krvarenja.

Njeni dokazi odbačeni su u maju 2015. godine.

 

"Princ Endru bio je Džefrijev najveći trofej i oruđe koje je koristio kako bi impresionirao elitu", tvrdi Britanka Viktorija Harvi.

Ona je dodala da je Epstajn, koji se ubio u zatvoru, bio zavistan od "sakupljanja ljudi", kao što su članovi kraljevske porodice.

"Voleo je da impresionira ljude. A kada je upoznao člana kraljevske porodice, znao je da je on njegov najveći trofej", rekla je ona.

 

Endru je rekao da je upoznao Epstajna 1999. godine, u isto vreme kada je imao kratku romansu sa Viktorijom. Priznao je da je dugo poznavao pedofila, ali je odbijao da je imao bilo kakvo neprikladno ponašanje sa maloletnicama.

Epstajn se obesio u zatvoru u avgustu ove godine dok je čekao početak suđenja za trgovanje maloletnicama.

 

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: AP/New York State Sex Offender Registry, EPA/David Mariuz)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...