STRAVA I UŽAS U BRAZILU: Devojčica (13) ubila sestrića i trudnu sestru, pa joj ukrala bebu iz stomaka! Iza jezivog zločina se krio monstruozan plan! (FOTO)
Foto: Profimedia

HOROR

STRAVA I UŽAS U BRAZILU: Devojčica (13) ubila sestrića i trudnu sestru, pa joj ukrala bebu iz stomaka! Iza jezivog zločina se krio monstruozan plan! (FOTO)

Planeta -

Jedna tinejdžerka iz Brazila je uhapšena jer je osumnjičena da je ubila stariju sestru koja je bila trudna i izvukla joj bebu iz stomaka.

Kako piše britanski Metro, trinaestogodišnja devojčica je ubila trudnu Fabijanu Santanu (23) udarcima metalnom palicom, a optužena je i da je ubila i njenog sedmogodišnjeg sina Gustava koji je pokušao da odbrani majku.

Santana je bila trudna osam meseci kada ju je devojčica udarila metalnom palicom, a zatim joj otvorila stomak i izvukla bebu iz nje. Slučaj koji je zaprepastio svet se desio u Porto Velju u Brazilu.

Lokalni mediji navode da je devojčici u zločinu pomagao dečak star 15 godina, a navodno su sve to radili po nalogu Katije Rabelo koja je želela bebu za sebe.

Policija je dobila prijavu da su Fabijana Sntana i njen sin Gustavo nestali nakon što se nisu vratili kući 18. oktobra posle zajedničkog izlaska sa dvoje tinejdžera, koji su kasnije osumnjičeni za njihovu smrt.

Fabijanino telo je nađeno tri dana kasnije u plitkom grobu, a telo Gustava je plutalo u jezeru manje od stotinu metara udaljeno od njenog groba. Obdukcijom na njenom telu utvrđeno je da je verovatno da je ona i dalje bila živa kad joj je dete uklonjeno iz materice.

Katija Rabelo je bila u bekstvu, ali je uhapšena prošle nedelje i priča se da je priznala policiji da je ona kriva. Policija je saopštila da se veruje da je motiv bila želja da prevari dečka da veruje da je rodila njegovo dete.

Ubrzo je policija našla bebu koju su čuvali 15-godišnji dečak i njegova porodica. Novorođenče, koje je težilo nešto manje od dva kilograma, zbrinuto je u bolnici u Porto Base i trenutno je u dobrom stanju.

Osumnjičena devojčica je rekla da je sve uradila po zahtevima Rabelo, ali je iznela i optužbe protiv svoje mrtve sestre i njenog muža.

"Devojčica je u odvojenoj tvrdnji navela da je zločine počinila iz osvete jer je suprug njene sestre seksualno zlostavljao i da ju je i Fabijana maltretirala i da joj nije verovala", rekal je Leisaloma Karvaljo, šefica policije.

Devojčica i dečak su u pritvoru za maloletnike i biće podvrgnuti psihijatrijskoj proceni.

Kurir.rs/Metro

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja