HOROR U INDIJI: Auto posle sudara sa kamionom upao u vodu! Vozač pokušao da izbaci dete na most, ali ga nisu uhvatili! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

jeziva nesreća

HOROR U INDIJI: Auto posle sudara sa kamionom upao u vodu! Vozač pokušao da izbaci dete na most, ali ga nisu uhvatili! (VIDEO)

Planeta -

U centralnoj Indiji osvanuo je šokantan snimak sudara na kome se vidi očajnički pokušaj vozača da spasi dete. Naime, nakon što je auto posle sudara sa kamionom pao sa mosta u vodu, vozač je kroz prozor bacio dete ne bi li ga spasio. Na nesreću, dete je udarilo u most, pa palo natrag u vodu.

Snimci sa uličnih kamera prikazuju beli automobil koji se vozi preko uskog i neograđenog mosta u jednom mestu u centralnoj Indiji, pre nego što se sudario sa crvenim kamionom.

Dva vozila se zabijaju jedno u drugo i automobil skreće sa puta. Asfalt pod njim se odranja, a vozilo se zatim pada preko ivice mosta, okreće se u vazduhu i sleće u vodu.

Vozač iskače kroz prozor dok se bori da izbaci jedno dete. Zatim stoji na haubi i baca dete prema mostu.

Lokalci koji su se okupili da pomognu pokušali su da uhvate dete, ali promašili su i ono je udarilo o most i palo nazad u vodu.

Jedna od prisutnih osoba skočila je u vodu u pokušaju da spasi ostale članove porodice, dok je druga osoba bacila crvenu odoru u vodu kako bi nekog od njih izvukla.

Porodica je spasena i poslata u bolnicu, gde se nalaze na lečenju.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja