ZA ASADA JE TRAMP NAJBOLJI PREDSEDNIK SAD: Evo šta kod njega najviše ceni njegov sirijski kolega! (VIDEO)
Foto: EPA

otvoreno

ZA ASADA JE TRAMP NAJBOLJI PREDSEDNIK SAD: Evo šta kod njega najviše ceni njegov sirijski kolega! (VIDEO)

Planeta -

Za sirijskog lidera Bašara al-Asada, Donald Tramp je najbolji predsednik koga su Sjedinjene Države ikad poznavale, jer je otvoren i ne krije svoje ciljeve.

Donald Tramp je najbolji predsednik u istoriji SAD-a jer otvoreno iznosi svoje ciljeve, kao što je spremnost da preuzme kontrolu nad naftnim poljima, rekao je sirijski predsednik u intervjuu za sirijsku nacionalnu televiziju.

“On nije najbolji zbog dobre politike, ali zato što je najtransparentniji, otvoreno govori: “treba nam nafta”, “Želimo da se rešimo toga i toga”, “tražimo uslugu za koju nudimo novac”. To je politika Sjedinjenih Država. Šta može biti bolje od iskrenog neprijatelja?”

Sudeći prema njegovim rečima, američki predsednici su i dalje zločinci koji ponekad dobijaju Nobelovu nagradu za mir, kada u stvari služe interesima lobija.

U istom intervjuu Asad je izrazio sumnju u smrt al-Bagdadija koju je 27. oktobra najavio Donald Tramp, a 31. oktobra potvrdila Islamska država.

Prema njegovim rečima, Vašington još nije pružio dokaze o smrti ovog teroriste.

Američki predsednik je takođe rekao da su američki vojnici eliminisali potencijalnog naslednika al Bagdadija, ali nije naveo njegovo ime, ni mjesto gdje je ubijen.

Kurir.rs/Logično.com Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track