Najnovije vesti

STRAVA I UŽAS! MUŠKARAC IZ INDIJE UBIO 10 LJUDI: Stavljao im cijanid u lekove i osveštanu hranu, a posle smrti ih pljačkao! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Twitter/@Ashi_IndiaToday

jezivo

STRAVA I UŽAS! MUŠKARAC IZ INDIJE UBIO 10 LJUDI: Stavljao im cijanid u lekove i osveštanu hranu, a posle smrti ih pljačkao! (VIDEO)

Planeta

U Indiji je uhapšen muškarac zbog sumnje da je ubio 10 osoba tako što im je stavljao cijanid u lekove ili verske posude kako bih ih, nakon njihove smrti, opljačkao i uzeo njihov novac, zlato ili srebro.

Velanki Simhadri (38) uhapšen je juče nakon što je priznao da je ubio 10 osoba u indijskoj državi Andra Pradeš u razdoblju od februara 2018. do oktobra 2019. godine, saoštila je policija.

Prema informacijama policije, Simhadri je nekim svojim žrtvama davao prasadam, hranu koja se u Indiji smatra osveštanom u kojoj se nalazio cijanid. Cijanid je inače hemikalija koja se koristi u proizvodnji i za čišćenje metala, ali koja može biti kobna u visokim dozama.

Drugim žrtvama je davao čisti cijanid tvrdeći da se radi o tradicionalnoj medicini.

Krao je prstenje, novac i zlatne ukrase

Prva navodna žrtva Valabhaneni Umamahevara umrla je u svom vrtu 15. februara 2018. godine. Policija navodi kako je Simhadri dao Umamahevari (63) prasadam sa cijanidom, tvrdeći da će mu takav posvećeni obrok doneti sreću. Nakon toga je žrtvi ukrao 4 miliona rupija i jedan srebrni prsten.

Simhadri je kasnije ubio još osam drugih osoba na raznim lokacijama širom države, a uhapšen je tek prilikom desetog ubistva.

Dana 17. oktobra učitelj Kati Nagaraju (52) pronađen je mrtav u gradu Eluruu.

Prethodne večeri rekao je ženi da ide u banku, ali se nikada više nije vratio kući. Policija je na nadzornim kamerama videla Simhadrija kako razgovara s Nagarajuom neposredno pre njegove smrti. Juče ga je uhapsila, a on je priznao 10 ubistava.

Prema informacijama policije, Simhadri je imao ogromne dugove i to je bio osnovni motiv za ubistva. Krao je žrtvama prstenje, novac i zlatne ukrase.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...