SLIKALA ČOVEKA KOJI SPAVA U RESTORANU, PA OBJAVILA POGRDAN STATUS: Obrušila se na beskućnika, a nije mogla ni da pretpostavi da će mu preokrenuti život (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

pokrenula lavinu

SLIKALA ČOVEKA KOJI SPAVA U RESTORANU, PA OBJAVILA POGRDAN STATUS: Obrušila se na beskućnika, a nije mogla ni da pretpostavi da će mu preokrenuti život (VIDEO)

Planeta -

Kada je jedna Amerikanka videla muškarca kako spava u Mekdonaldsu u Fajetvilu morala je sa svima da podeli svoju ljutnju na društvenim mrežama, međutim, nije se nadala reakciji koja je usledila.

"Ovo je još jedan razlog da napustim Fajetvil. Bila sam u Mekdonaldsu i videla nekog tipa kako spava u lokalu, rekla sam osoblju, oni su rekli 'da je u redu', a ja sam odgovorila 'da baš i nije'", napisala je Luen Kofild.

foto: Youtube/Printscreen

Međutim, kada se njen post proširio, mnogi su je kritikovali što su obrušila na nesrećnog čoveka za koga se ispostavilo da je beskućnik Sajmon Čajlds (21).

Saznalo se da je njegova majka nedavno preminula i da se u restoranu odmarao između smena.

foto: Youtube/Printscreen

Kada su dobri ljudi čuli njegovu priču, skupili su za Čajldsa i njegovog sina (1) pelene, potrepštine za bebe i odeću. Pojedinci su mu ponudili i da boravi u njihovom motelu, a vlasnik jednog lokalnog restorana mu je pozajmio automobil.

"Promenili su mi život za nekoliko dana", rekao je Čajlds.

Posle skoro mesec dana, čak se i upoznao sa Luen čija je objava pokrenula čitavu akciju.

"Nisam želela da ga povredim. Žao mi je, ono što sam videla me je ipak pogodilo", rekla je. Čajlds i Kofildova su se na kraju i zagrlili.

"Želim da ti zahvalim. Ne možda za ono što si napisala, ali zato što si pokrenula da se dignem sa dna", poručio joj je Sajmon.

Luen je istakla da više nikada neće nešto slično napisati na društvenim mrežama i da ukoliko se susretne ponovo sa takvom situacijom da će drugačije reagovati.

"Hoću da maksimalno iskoristim ovo iskustvo i da pomognem drugim beskućnicima", rekao je Čajlds.

Kurir.rs/Bet.com Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track