Najnovije vesti

ŠOK U BRITANIJI! DŽONSON BESTIDNO OTEO NOVINARU TELEFON TOKOM INTERVJUA: Evo koja slika mu je smetala! (VIDEO)
Foto: Screenshot

neočekivano

ŠOK U BRITANIJI! DŽONSON BESTIDNO OTEO NOVINARU TELEFON TOKOM INTERVJUA: Evo koja slika mu je smetala! (VIDEO)

Planeta

Britanski premijer Boris Džonson je oteo telefon novinaru nakon što zahtevao da premijer pogleda sliku četvorogodišnjaka koji je bio prisiljen da spava na bolničkom podu.

U bizarnom incidentu premijer koji je odbio da pogleda fotografiju, zgrabio je reporterski telefon i stavio ga u džep tokom intervjua.

Dečak, Džek Viliment-Bar, navodno je bio prisiljen da leži na gomili kaputa u bolnici u Lidsu, dok je čekao više od četiri sata da ga prime zbog sumnje na upalu pluća.

Džonson je rekao da "ima svaku naklonost" prema detetu, čiju je sliku u ponedeljak otkrio Dejli Miror, ali odbio je da pogleda sliku, a zatim je uzeo od novinara telefon i stavio ga u džep.

Nakon što je novinar Džo Pajk insistirao, Džonson je izjavio da je „to užasna, užasna slika i izvinjavam se naravno porodici“.

Odgovarajući na snimku, ministar za zdravstvo u senci Džonatan Ešvort je rekao: "Odbijanje čak i gledanja slike deteta koje pati zbog konzervativnog smanjenja budžeta zdravstva novi je problem za Borisa Džonsona. Jasno je da ne bi mogao manje da brine. "Ne dajte ovom sramotu čoveka još pet godina vožnje našeg NHS-a u zemlju. Bolesni mališani poput Džeka zaslužuju mnogo bolje."

Kurir.rs/Business Insider Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...