SVE JE LIČILO NA BAJKU, A ONDA JE UBILA SINA: Kad se otkrila istina svi su shvatili kroz kakav je HOROR prolazila (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

JEZIVA SUDBINA

SVE JE LIČILO NA BAJKU, A ONDA JE UBILA SINA: Kad se otkrila istina svi su shvatili kroz kakav je HOROR prolazila (FOTO)

Planeta -

Stjuardesa Magda Lesički (33) je na novogodišnjoj zabavi svoje aviokompanije pala na neodoljivi šarm pilota Pitera Čivlersa (33). Tek je završila fakultet i napustila rodnu Poljsku da bi se zaposlila u “Rajaneru”.

Oboma je tada baza bila u Nemačkoj. Posle zabave, Magda je povezla Pitera do njegovog stana, a onda je tamo provela noć. Odmah su se zaljubili jedno u drugo i ubrzo su se preselili u Veliku Britaniju. Piter je zaprosio Magdu 2012, a tri godine kasnije dobili su sina Džejmsa.

Njihova veza je delovala idilično, ali stvarnost je nažalost bila potpuno drugačija. Piter je bio izuzetno agresivan i bolesno ljubomoran. Godinama je psihički i fizički zlostavljao Magdu, što je otkriveno kasnije tokom suđenja.

Magdu je okarakterisao kao ovcu, a sebe kao vlasnika ovce. Vređao je pred prijateljima. U trenucima enormnog besa je čupao svoju kosu i terao je da guta to što je iščupao.

Magda je nekoliko puta pokušala da ga ostavi, a kad su se jednom prilikom pomirili ona je ostala u drugom stanju. Posle porođaja stvari su se nakratko primirile, ali Piter je ponovo počeo isto da se ponaša. Gnječio joj je bradavice ispod odeće i ponižavao je na sve moguće načine. Ponekad ju je davio samo da joj pokaže snagu.

"Posle me je gledao tim svojim nežnim pogledom i izvinjavao se. Kad je bio ljut mislila sam da me mrzi, ispričala je Magda.

Jednom ju je tokom izlaska odvukao u ćošak i lupao pesnicama oko njene glave, samo zato što je razgovarala s drugim muškarcem.

Piter je u međuvremenu započeo vezu sa drugom stjuardesom. Magda je uspela sa sinom da se odseli 2017. i živela je u iznajmljenom stanu u Mančesteru. Međutim, Piter se plašio da će ona da odvede mališana u Poljsku pa joj je stalno pretio govoreći joj da je jadnica, da on ima moć i da će je policija uhapsiti ako mu odvede sina.

"Ne želim da Džejms ima polubraću s nekim kretenom nego da ima pravu braću i sestre", govorio joj je.

Magda ga je prijavila policiji i otišla je u Centar za pomoć zlostavljanim ženama i razgovarala sa advokatom, ali bez uspeha. U jednom trenutku ona je doživela nervni slom i 26. avgusta je izbola svog sina nožem i pokušala da izvrši samoubistvo, ali je preživela.

Osuđena je za ubistvo na 15 godina zatvora. Napokon je i njen bivši verenik osuđen na 18 godina robije, posle dužeg suđenja, a šokantni dokazi su obelodanjeni.

"Kada smo započeli vezu ničim nije pokazivao da će postati čudovište. Želim da javnost zna šta mi je napravilo njegovo zlostavljanje. Uništio me je. Nemam pojma kako je to uspeo i verovatno ću provesti ostatak života razmišljajući kako je ambicioznu i sigurnu ženu pretvorio u ovo što sam sada", napisala je Magda iz zatvora.

Piter Čilvers čeka na izvršenje zatvorske kazne. Živi sa devojkom Lisom Spenser, takođe stjuardesom, i njihovo dvoje dece od godinu i po dana i deset meseci.

(Kurir.rs/dailymail.co.uk, Foto: Printscreen/YouTube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track