DEDA MRAZ UHAPŠEN U KOLORADU: Opljačkao banku pa bacao pare po ulici i vikao SREĆAN BOŽIĆ!
Foto: Profimedia, EPA / Colorado Springs Police department

sačekao policiju

DEDA MRAZ UHAPŠEN U KOLORADU: Opljačkao banku pa bacao pare po ulici i vikao SREĆAN BOŽIĆ!

Planeta -

Neobična pljačka banke u Koloradu završila se hapšenjem lopova kojeg su prolaznici nazvali Deda mraz u civilu jer je uz povike "Srećan Božić" počeo da baca ukradeni nova prolaznicima na ilici.

Naime, Dejvid Vejn Oliver (65) uhapšen je ubrzo nakon pljačke u obližnjem kafiću u koji je seo nakon što je opljačkao Akademi (Academy) banku u Kolorado Springsu.

On je, kako je saopštila policija, pljačku izveo uz pretnju oružjem, a ne zna se tačan iznos novca s kojimje napustio banku.

foto: EPA / Colorado Springs Police department

Neki od prolaznika su uzeli novčanice koje je Oliver bacao po ulici i vratili ga u banku.

"Počeo je da baca novčanice iz torebe uz uzvike Srećan Božić, rekao je jedan od očevidaca i dodao da ga je u tom trenutku neko iz banke jurio a da je on pljačkaš bacao novčanice u sitnim apoenima.

I, dok su neki od prolaznika odneli novac nazad u banku, Oliver je ušetao u Starbaks, seo i sačekao policiju da ga uhapsi, prenela je lokalna televizija KKTV.

List Denver Post preneo je izjavu policije kako je iz banke nestalo na hiljade dolara, dodajući i da kako nema indicija da je Oliver u pljački upotrebio oružje.

Inače, kako se vidi na policijskim fotografijama, Oliver ima sedu kosu i dužu sedu bradu, a trenutno se nalazi u okružnom zatvoru El Paso sa određenom kaucijom od 10.000 dolara.

Kurir.rs / Huffpost.com , Foto: Profimedia, EPA / Colorado Springs Police department

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track