Najnovije vesti

TRAGEDIJA! U tren oka je ZBRISANA cela jedna PORODICA: Oni su Šveđani koji su bili u UKLETOM ukrajinskom avionu (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

tuga do neba

TRAGEDIJA! U tren oka je ZBRISANA cela jedna PORODICA: Oni su Šveđani koji su bili u UKLETOM ukrajinskom avionu (FOTO)

Planeta

Rahele (37) i Mikael (40) Lindenbergs poginuli su sa sinovima Erikom (9) i Emilom (7) u padu ukrajinskog aviona jutros u Iranu. Za tren oka je zbrisana jedna cela švedska porodica, a njihova deca su među 15 nastradalih maloletnika.

Ukrajinski avion se zapalio po poletanju sa Teheranskog aerodroma, sušio se , a svih 176 putnika i članova posade je poginulo. Dok se u svetu spekuliše da li se radi o nesreći ili raketiranju aviona, porodice u Iranu i Ukrajini pate, ali i one u Velikoj Britaniji, Kanadi, Švedskoj.

foto: Printscreen Facebook

Lindenbergsovi su se nalazili na kobnom letu i Švedska je izgubila jednu mladu porodicu pred kojima su bili veliki snovi.

Srce na seksund prestane da kuca svakome ko pogleda fotografiju sa Emilovog šestog rođendana iz Barselone. Vidi se da je ova porodica bila zdrava sredina i za decu i odrasle u njoj. Vidi se njihova povezanost, koja je na žalost ostala jaka kao i sama sudbina koja ih je sve ponela zajedno u smrt.

Dok se broje mrtvi i dok svaka država tuguje najpre za svojim, Švedska pati za Lindbergsovima, celom jednom porodicom nestalom u trenu.

Da podsetimo, među žrtvama je bilo petnaestero dece. Nastradalo je 82 Iranca, 63 Kanađana, 11 Ukrajinaca, 10 Šveđana, četvoro Avganistanaca, tri Nemca i tri Britanca.

(Kurir.rs/Dailymail.co.uk, Foto: Prinscreen/Facebook)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...