DEVOJČICA DOBILA IME MILAGROS (ČUDO): Policajci porodili ženu u autobusu!
Foto: Printscreen CEN

Život

DEVOJČICA DOBILA IME MILAGROS (ČUDO): Policajci porodili ženu u autobusu!

Planeta -

Sreća... Majka i beba se dobro osećaju posle neočekivanog porođaja i uskoro će izaći iz bolnice

BUENOS AJRES - Troje argentinskih policajaca (dva muškarca i žena) nisu ni slutili da će asistirati pri porođaju kada su ušli u autobus u mestu Puente la Norija.

Naime, neimenovana žena koja je bila u poodmakloj trudnoći iznenada je počela da se porađa dok je autobus bio u pokretu.

Ona je putovala u istočni deo prestonice Buenos Ajresa. Nemajući kud, predstavnici reda i zakona pomogli su pri porođaju. Policajci su nakon porođaja presekli pupčanu vrpcu i presrećnoj mami dali uplakanu bebu u naručje. Ona je devojčicu tešku 3,3 kilograma nazvala Milagros (čudo). Majka i beba se dobro osećaju posle neočekivanog porođaja i uskoro bi trebalo da izađu iz bolnice u kojoj su smeštene zbog kontrolnih pregleda. Porođaj je snimao jedan putnik i objavio ga na društvenim mrežama.

foto: Printscreen CEN

Ovo nije prvi neobičan slučaj porođaja u Argentini. Pre nepunih godinu dana Džesika Leal (32) porodila se nasred ulice takođe u prestonici. Ona je, naime, bila na putu za bolnicu gde je trebalo da se porodi, ali je usput dobila jake kontrakcije i nije mogla da izdrži. Slučajni prolaznici su, videvši šta se dešava, pritekli u pomoć i napravili improvizovani bolnički krevet nasred trotoara gde se ona porodila pre nego što je stigla medicinska ekipa i ukazala joj prvu pomoć.

Kurir.rs/Foto: Printscreen CEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track