ZAVRŠEN RAZGOVOR O MEGZITU: Kraljica pristala na sve, evo kako Hari i Megan planiraju da unovče porodično ime! (VIDEO)
Foto: Profimedia

fajront

ZAVRŠEN RAZGOVOR O MEGZITU: Kraljica pristala na sve, evo kako Hari i Megan planiraju da unovče porodično ime! (VIDEO)

Planeta -

Kraljica Elizabeta je otkrila da je kraljevska porodica „imala vrlo konstruktivne rasprave“ o budućnosti princa Harija i Megan Markl u Sandringemu, ali priznala je da bi im bilo draže da Saseksi ostanu „članovi kraljevske porodice sa punim radnim vremenom“.

Princ Hari, princ Vilijam i princ Čarls snimljeni su kako napuštaju vrh bez presedana u odvojenim automobilima nakon više od dva sata pregovora sa Njenim Veličanstvom.

Vojvoda od Saseksa suočio se sa njenim Veličanstvom, njegovim bratom i ocem, prvi put otkako je odustao od višeg kraljevskog državljanstva sa Megan "biranjem" da bi podržao svog supruga iz Kanade.

U izjavi koju je Bakingemska palata objavila nakon današnjeg sastanka, kraljica je rekla: "Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne diskusije o budućnosti mog unuka i njegove porodice".

'Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo Hari i Meganinu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo im bili draži da ostanu redovno zaposleni članovi Kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da živim samostalnijim životom kao porodica, a da pri tome ostanu vredan deo moje porodice".

"Hari i Megan su jasno stavili do znanja da se u svom novom životu ne žele pouzdati u javna sredstva".

„Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period u kojem će Saseksi provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

"To su složena pitanja koja moja porodica treba da razreši. Treba još malo posla koji treba obaviti, ali tražio sam da konačne odluke budu donete u narednim danima."

Vojvoda od Saseksa želeo je da njegova 93-godišnja baka, otac i brat puste njega i suprugu da zadrže svoje kraljevske titule dok žive u inostranstvu i stvaraju "finansijsku nezavisnost" kako bi zaradili svoj novac koristeći brend Suseks, za koji stručnjaci kažu da bi mogao biti vredan 400 miliona funti.

Kurir.rs/Daily mail Foto: Profiemdia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track