Najnovije vesti

ATENTAT NA PUTINA, SMRTONOSNI CUNAMI I KRAJ SVETA: Baba Vangina predviđanja pojašnjavaju britanski vidovnjaci!
Foto: Profimedia, Printscreen YouTube

godina 2020.

ATENTAT NA PUTINA, SMRTONOSNI CUNAMI I KRAJ SVETA: Baba Vangina predviđanja pojašnjavaju britanski vidovnjaci!

Planeta
20:00h

Za poštovaoce Baba Vanga je "balkanski Nostradamusom" zbog svojih navodnih moći predviđanja - ali šta je slepa Bugarka predviđala da se dogodi 2020. godine? Evo nekih od najstrašnijih proročanstava Babe Vange, a svoja viđenja su dali i britanski vidovnjaci.

Pratioci Babe Vange često tajanstvenu ženu nazivaju balkanskim Nostradamusom zbog njenih navodnih proročkih moći. Baba Vanga se istakla 2000. godine, kada se priča da je predviđala potapanje ruske podmornice Kursk.

Od tada, sledbenici Babe Vange tvrde da je ona predviđala teroristički napad 11. septembra, kataklizmični cunami 2004. godine i izbor predsednika Baraka Obame 2008. godine.

Povrh njenih navodnih moći predviđanja, pristalice Babe Vange veruju da je slepa žena koja je živela u selu Rupite u Bugarskoj imala moć da komunicira sa mrtvima.

Pa šta je tačno Baba Vanga imala da kaže o 2020. godini pre smrti 1996. godine?

Slede najstrašnija predviđanja Babe Vange s dodatnim komentarima britanskog psihologa i medija Krega Hamilton-Parkera iz Psichics.co.uk.

Najstrašnije predviđanje pripisano slepom mediju je vatrena propast sveta.

Ali dobra vest je da je Baba Vanga navodno predvidela da se Armagedon neće desiti još 3.000 godina - 5079. godine. Loša vest je da Baba Vanga nije precizirala kako će svet završiti niti šta će dovesti do propasti.

Međutim, Hamilton-Parker rekao je za Ekspress.co.uk da 2020. godine obećava da će biti burna godina sa ratom na Bliskom Istoku, prirodnim katastrofama i političkim nemirima.

Poklonici medija su uvereni da je Baba Vanga predvidela pokušaj atentata na život ruskog predsednika Vladimira Putina. 2020. će doći do mnogih zemljotresa. Konkretno, Japan i Indija će videti velike potrese.

Prema Šarloti Gud sa Jutjub kanala InformationOverload, pokušaj ubistva Putina će se dogoditi u budućnosti u Evropi. Putina če navodno napasti član njegovog bezbednosnog tima.

Iako Hamilton-Parker nije predvidio nijedan takav pokušaj ubistva, rekao je da će Putin postići mirovni ugovor s predsednikom Trampom. Hamilton-Parker je, međutim, predvideo probleme za kineskog predsednika Si Đinpingu nakon nemira u Hong Kongu.

„Predviđao sam nemire u Hong Kongu. Govorio sam i o revoluciji u Kini.2020. će se u Hong Kongu videti novi sukobi sa novim neredima na kineskom kopnu. Suočeni sa svrgavanjem vlade, Đinping će se složiti za sve promene."

Ali ove promene, rekao je vidovnjak, dogodiće se nekoliko godina posle 2020. godine. Na osnovu proročanstava Babe Vange o budućnosti, snažni cunami mogao bi pogoditi Aziju 16 godina nakon tragedilnog cunamija 2004. godine.

Kataklizma iz 2004. je ubila više od 220.000 ljudi u jugoistočnoj Aziji. Ako se proročanstva slepog mistika pokažu tačnim, još jedan katastrofalan talas progutaće se kroz delove Pakistana, Japana, Kine, Indonezije.

Prema Hamilton-Parkeru, tokom 2020. godine širom sveta će se odvijati mnoge ekološke katastrofe. „2020. će doći do mnogih zemljotresa. Naročito će Japan i Indija videti velike potrese koji mogu izazvati poremećaje Letnjih olimpijskih igara".

„SAD će takođe doživeti zemljotrese. Ozbiljna vulkanska aktivnost na malom ostrvu - ne mogu da identifikujem gde. Hitna evakuacija", kaže vidovnjak.

Kurir.rs/Express.co.uk Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...