HOROR NA HAVAJIMA: Ubio dvoje policajaca, a zatim zapalio mesto zločina! Požar se proširio na celo naselje! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

opasno

HOROR NA HAVAJIMA: Ubio dvoje policajaca, a zatim zapalio mesto zločina! Požar se proširio na celo naselje! (VIDEO)

Planeta -

U pucnjavi u glavnom gradu Havaja ubijeni su policajka i policajac. Na mestu zločina zapaljena je i kuća koja je izgorela do temelja, a požar se proširio i na obližnje kuće.

U centru Honolulua, glavnog grada Havaja, došlo je do pucnjave u kojoj je ubijeno dvoje policajaca. Lokalni mediji javljaju da je ubijena policajka koja je preminula u bolnici nakon pokušaja oživljavanja. Potvrđeno je kako je još jedan policajac koji je bio u kritičnom stanju nakon napada, kasnije preminuo.

Mesto zločina je, nezvanično se saznaje, porodična kuća koja je zatim zapaljena pa je izgorela do temelja. Motivi zločina kao i tok samog napada zasada su nepoznati, a počinilac je nepoznati muškarac koji je otvorio paljbu na policajce.

Svedopci tvrde kako se vatra sa zapaljene kuće proširila na još najmanje četiri obližnje građevine, ali vatrogasci su čekali sa gašenjem požara jer policija još uvek nije potvrdila kako je mesto zločina bezbednosti.

Vatra je zahvatila i nekoliko vozila, među kojima i jedan policijski automobil, a na amaterskoj snimku sa mesta zločina čuje se i zvuk pucnjeva u kući koja je gorela, ali policija to nije potvrdila.

Zbog pucnjave je otkazan i obližnji turnir mladih tenisera kraj parka Kapiolani. Iako policajci ne vjeruju da je napadač bio u parku, za svaki su ga slučaj označili trakom kao mjeru predostrožnosti, javlja Hawaii News Now.

Kurir.rs/Dnevnik.hr Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track