Najnovije vesti

OVIM PLJAČKAŠIMA SE SMEJE INTERNET: Uspeli da uđu u londonski zlataru, ali je izlazak bio problem (VIDEO)
Foto: Screenshot

vesela družina

OVIM PLJAČKAŠIMA SE SMEJE INTERNET: Uspeli da uđu u londonski zlataru, ali je izlazak bio problem (VIDEO)

Planeta

Internetom kruži urnebesan snimak trojice pljačkaša koji su još u aprilu 2019. godine opljačkali jednu trgovinu s nakitom u severnom Londonu.

Snimak je postao ponovno aktuaelan budući da je jedan od pljačkaša, 32-godišnji Endru Eliot osuđen na sedam godina zatvora jer je ukrao nakit vredan 21.000 funti. Na snimku se vidi kako jedan pljačkaš pokušava da pobegne iz radnje, ali prodavačica je pre toga stisnula taster za zaključavanje vrata i potom pobegla u toalet gdje se zaključala i pozvala policiju. U tom trenutku u radnju ulaze i druga dvojica pljačkaša, ali kako je aktiviran sistem zaključavanja kojim se vrata iznutra ne mogu otvoriti, kradljivci ne mogu izaći.

Jedan se potom setio da bi trebao da pritisne tasterte je to i uradio, a drugi je potom izašao napolje. Ali, kada je ovaj izašao nije pridržao vrata svojim kolegama u zločinu pa su u trgovini i dalje ostala zaključana dva pljačkaša.

Drugi je na isti način izašao van, ali učinio je istu grešku kao i prvi, kolegi koji je ostao unutra takođe je zatvorio vrata pred nosom. Budući da sam nije mogao da otvoriti vrata, počeo je lupati po njima da bi mu na kraju netko od prolaznika pomogao da pobegne... Ali, taj je muškarac i uhapšen te je sada osuđen na kaznu zatvora.

Kurir.rs/Večernji.hr Foto: Screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...