Najnovije vesti

NASLEDNICA VOĐE NARKO-KARTELA SINALOA REKLA SUDBONOSNO "DA": Udala se El Čapova ćerka!
Foto: Instagram

MAŠALA

NASLEDNICA VOĐE NARKO-KARTELA SINALOA REKLA SUDBONOSNO "DA": Udala se El Čapova ćerka!

Planeta

Alehandrina Žizel Guzman je sa izabranikom Edgarom Kazaresom došla do crkve u belom blindiranom džipu
 

MEKSIKO SITI - Svečano je bilo u meksičkom gradu Kulijakanu, prestonici države Sinaloa, gde se prošlog vikenda venčala Alehandrina Žizel Guzman, ćerka miljenica Hoakina Guzmana El Čapa, vođe jednog od najjačih narko-kartela u zemlji.

Ona je sudbonosno "da" rekla Edgaru Kazaresu, bratancu Blanka Margarita Kazaresa, glavnom peraču novca za kartel Sinaloa.

foto: Profimedia

Venčanje je održano u glavnoj gradskoj katedrali, gde je par stigao u konvoju belih blindiranih džipova. O bezbednosti na venčanju je brinuo poseban odred plaćenih ubica.

Mladu pred oltarom nije predao otac iz objektivnih razloga, imajući u vidu da se nalazi u zatvoru u SAD, gde je osuđen na doživotnu robiju plus 30 godina zbog ubistva, pranja novca, trgovine drogom, reketiranja i organizovanog kriminala.

Meksički list Reforma prenosi da je svadba praćena raskošnim vatrometom održana u subotu, 25. januara. Alehandrina je na svadbi plesala s majkom, El Čapovom drugom ženom. Mlada je nosila belu venčanicu s dugačkim šlepom, u ruci je imala buket belog cveća, a na glavi tijaru.

1 / 4 Foto: Instagram

Mlada je prošle godine pokrenula sopstveni modni brend „El Čapo 701“. Ime brenda čine očevo ime i broj koji označava mesto koje je vođa narko-kartela zauzimao na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi iz 2009. godine, kad mu je imovina bila procenjena na milijardu dolara. Tužilaštvo u SAD tvrdi da je El Čapo na vrhuncu moći upravljao kartelom koji je posedovao imovinu vrednu 12 milijardi dolara.

(Kurir.rs / Foto:Instagram)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...