ŠOK! BAJDEN POLJUBIO UNUKU U USTA I TO PRED SVIMA: Fotografija zapanjila svet! Pljušte osude na društvenim mrežama! FOTO
Foto: AP/Marcio Jose Sanchez

bizarno

ŠOK! BAJDEN POLJUBIO UNUKU U USTA I TO PRED SVIMA: Fotografija zapanjila svet! Pljušte osude na društvenim mrežama! FOTO

Planeta -

Demokratski predsednički kandidat Džozef Bajden poljubio je svoju 19-godišnju unuku u usta tokom predizbornog mitinga u Ajovi u nedelju. To je izazvalo lavinu negativnih komenatara na društvenim mrežama.

Svi se odigralo nakon što je bivši potpredsednik SAD ušao je u dvoranu Univerziteta Klark u gradu Dubjuku. Za ruku je držao unuku Finegan Bajden, ćerku svog sina Hantera.

"Želeo bih da vas predstavim svojoj unuci Finegan Bajden. Dedama je uvek dozvoljeno da blamiraju unuke. Njena baka diplomirala je na ovom univerzitetu sredinom '60-ih i govorila o tome sve vreme", rekao je Bajden. Ruku je držao preko ramena svoje unuke.

Potom je pročetao binom i publici je govorio o razlici između ćerki i unuka, a onda se vratio kod Finegan.

"Ali unuke ne samo da vole svoje dede, već im se i sviđaju. I to je sjajna stvar. Hvala ti, bebo", rekao je Bajden. Potom ju je poljubio u usta, piše Njujork post.

foto: AP/Marcio Jose Sanchez

Finegan se zatim pridružila dedi dok je mahao publici. Bajden se pozdravljao i slikao sa pristalicama.

Fotografija poljupca Bajdena sa unukom brzo se proširila društvenim mrežam. Izvala je negodovanje korisnika koji su bili zgroženi.

"Nijedan čovek ne treba nikada ovako da ljubi svoju unuku", "Ovo je čudna porodica", "Ko ovom čoveku vodi kampanju?", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Da podsetimo, Bajden je i ranije bio kritikovan zbog svog odnosa prema mlađim ženama.

foto: AP/Marcio Jose Sanchez

Pre nego što je počeo sa kampanjom u proleće prošle godine, sedam žena je reklo kako im je zbog njegovog ponašanja bilo neprijatno u njegovom društvu.

Neke od njih rekle su da im nije bilo prijatno dok ih je držao oko struka, ramena ili dok im je mirisao kosu.

Nakon ovih optužbi, Bajden je obećao da će biti pažljiviji u poštovanju ličnog prostora žena.

Kurir.rs/Njujork post

Foto: AP/Marcio Jose Sanchez

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja