OPSADNO STANJE ZBOG CRNOGORSKOG MAFIJAŠA: Policija blokira prilaze bolnici u Hanoveru! Hodnici puni specijalaca (VIDEO)
Foto: Facebook video prtscr/ NDR Niedersachsen

drama u hanoveru

OPSADNO STANJE ZBOG CRNOGORSKOG MAFIJAŠA: Policija blokira prilaze bolnici u Hanoveru! Hodnici puni specijalaca (VIDEO)

Planeta -

Policija je blokirala pristup Medicinskom fakultetu u Hanoveru i proveravaju se svi koji žele da priđu Univerzitetu na kojem je zbrinut ranjeni pripadnik crnogorske mafije, prenose nemački mediji.

Napori policije da obezbede mesto imaju veoma ozbiljnu pozadinu, a prema navodima "Hannoversche Allgemeine Zeitung", mafijaški šef je zadobio rane od vatrenog oržja. Policija, navode mediji, štiti mafijaša Igora K. od mogućeg napada.

Nemački specijalci naoružani automatskim puškama patroliraju hodnicima intezivne nege bolnice, koji, kako navode mediji, više liče na odeljenje državne bezbednosti.

Na pitanje Focus Online, policija je saopštila da se trenutno sprovode zaštitne mere na Medicinskom fakultetu u Hanoveru, ali nisu hteli da daju dodatne informacije zbog zaštite ličnih prava.

Bild navodi da je reč o visoko pozicioniranom članu mafije koji je iz Crne Gore doleteo u Hanover prošle nedelje. Kao list navodi, ovaj muškarac je prethodno bio u bolnici u Crnoj Gori, te da tada je bio izšešetan sa 27 metaka.

Od aerodroma je, kako navode, do bolnice bio transportovan pod jakim merama obezbeđenja, a troškove lečenja od više hiljada evra snosi sam pošto u Nemačkoj nema zdravstveno osiguranje.

List takođe podseća na rat između škaljarskog i kavačkog klana u Crnoj Gori koji se preneo i na Nemačku.

Kurir.rs / Blid, In4s.net, Foto: Facebook video prtscr/ NDR Niedersachsen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja