Plaža u Sutomoru samo za rusku decu
Foto: Vijesti

Plaža u Sutomoru samo za rusku decu

Planeta -
Izvršni direktor hotelsko-turističkog preduzeća Korali kazao je da se natpis odnosi isključivo na ruske mališane, koji su gosti njihovog hotela, te ulazak na hotelsko kupalište nikome nije zabranjen

PODGORICA - Na delu kupališta hotela Korali u Sutomoru istaknuta je tabla sa natpisom rezervisano za rusku decu, ali iz uprave hotela tvrde da nikome nije zabranjen ulaz na plažu.Izvršni direktor hotelsko-turističkog preduzeća Korali Željko Ražnatović kazao je Vijestima da se taj natpis odnosi isključivo na ruske mališane, koji su gosti njihovog hotela, te ulazak na hotelsko kupalište nikome nije zabranjen.

On je rekao da je hotel, na osnovu ugovora sa jednom ruskom turističkom agencijom, bio obavezan da ruskoj deci ustupi deo plaže. Mi smo ih grupisali u jedan deo plaže, gde deca uzrasta do 15 godina mogu da budu zajedno, odnosno nisu sa ostalim gostima kazao je Ražnatović.

Prema njegovim rečima, deo plaže rezervisan za ruske mališane nalazi se na samom kraju kupališta, gde bi najmanje pravili problem ostalim gostima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja