Najnovije vesti

MOŽE LI MUŽ DA ODE NA UOBIČAJENI VIKEND KOD LJUBAVNICE: Francuzi policiju zasuli bizarnim pitanjima u doba korone
Foto: Profimedia

Bizarna Pitanja u vreme karantina

MOŽE LI MUŽ DA ODE NA UOBIČAJENI VIKEND KOD LJUBAVNICE: Francuzi policiju zasuli bizarnim pitanjima u doba korone

Planeta

PARIZ - Mogu li muža da pošaljem kod ljubavnice za vikend? Stranac mi je pomilovao konja, da li sam u opasnosti od koronavirusa?

Ovo su samo neka od bizarnih pitanja s kojima se suočila francuska policija tokom policijskog časa na brojevima telefona koji su na raspolaganju građanima dok su na snazi vanredne mere.

Opet se zaljubila

U poslednjih deset dana primetan je porast poziva građana. - Ljudi zovu iz neverovatnih razloga, a ne samo zato što im je dosadno. Neki žele da porazgovaraju - kaže portparol žandarmerije.

Karantin zbog koronavirusa je proglašen u čitavoj Francuskoj 17. marta i građanima je dozvoljeno samo da napuštaju svoje domove zbog kupovine hrane, poseta lekaru, jedne rekreacije dnevno...

U Dižonu je jedna žena okrenula broj 17 tvrdeći da joj je potrebna pomoć: - Posle razvoda sam se ponovo zaljubila, ali on živi 25 kilometara od moje kuće. Kako da se viđamo tokom karantina? - upitala je.

U Pikardiji, na severu zemlje, policija je zaustavila jednog muškarca 50 kilometara od kuće, koji je patroli rekao da je morao da kupi omiljeni prebranac. Drugi muškarac je rekao da je izašao da opere automobil.

Zovu nas zbog gluposti

- To zaista nisu vanredne situacije, kada je građanima dozvoljeno da napuštaju svoje domove - navode u policiji i dodaju: - Ponekad dobijemo i ozbiljne pozive zbog raznih informacija. Ali nas mahom zovu zbog uznemiravanja, gluposti ili što im je dosadno. Jedna žena nas je zvala da pita da li njen muž može da provede uobičajeni vikend sa ljubavnicom.

Kurir/E.K.

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...