KIM SE NAPOKON POJAVIO U JAVNOSTI, ALI GA JE OŽILJAK ODAO: Trag ukazuje da je bio na operaciji ali ovaj detalj sve buni!
Foto: Youtube prtscr / Global News

znakovi

KIM SE NAPOKON POJAVIO U JAVNOSTI, ALI GA JE OŽILJAK ODAO: Trag ukazuje da je bio na operaciji ali ovaj detalj sve buni!

Planeta -

Kim Džong-un pojavio se u javnosti prvi put nakon 20 dana, a posle brojnih teorija i glasina o njegovom zdravlju i potencijalnoj operaciji srca, pojavili su se snimci koji pokazuju da je severnokorejski vođa živ i zdrav.

Tragovi na zglobu desne ruke severnokorejskog lidera Kima Džong-una nagoveštavaju da je on imao operaciju na srcu, smatraju medicinski stručnjaci koji su pregledali video snimke njegove posete jednoj fabrici nakon skoro tronedeljnog odsustva iz javnog života-

Ipak, iako je tvrdnja da je imao tešku operaciju na srcu bila najčešća među razlozima zbog kojih je severnokorejski lider nestao iz javnosti, zbunjuje to što se tokom prvog pojavljivanja gotovo nije odvajao od cigarete.

foto: Youtube prtscr / Global News

Podsetimo, Kim Džong-un se pojavio na svečanosti otvaranja fabrike veštačkg đubriva u Sunčonu gde je presekao vrpcu.

foto: EPA / KCNA

Potom je razgovarao sa pristalicama i u dobrom raspoloženju pušio cigare.

S obzirom na to da su informacije koje stižu iz Severne Koreje često kontrolisane i ograničene, državne vlasti nisu dale nikakve podatke ili komentare o tragu na ruci Kim Džong-una.

Američki medicinski stručnjak rekao je da bi ovakav mali trag mogao da ukazuje na nedavni kardiovaskularni zahtev, odnosno, moguću punkciju desne radijalne arterije.

Podsetimo, nagađanja o Kimovom zdravlju i lokaciji njegovog boravka počela su nakon što se prvi put do sada nije pojavio na proslavama 15. aprila kojima se obeležava rođendan njegovog pokojnog dede, osnivača Severne Koreje Kim Il-sunga.

U međuvremenu se spekulisalo da je imao operaciju srca i da je u komi, a kasnije da ima koronavirus ili da je preminuo.

Ipak, posle ćutanja od 20 dana, konačno se pojavio u javnosti.

Kurir.rs/ Daily Mail, Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track