Najnovije vesti

BRIŽIT BARDO PODRŽALA POLICIJU I BESNO PORUČILA: Nosite se vi politički korektna bando kastriranih kukavica!
Foto: Profimedia

oštra

BRIŽIT BARDO PODRŽALA POLICIJU I BESNO PORUČILA: Nosite se vi politički korektna bando kastriranih kukavica!

Planeta

Čuvena francuska glumica Brižit Bardo (Brigitte Bardot), poznata po kritikama prema društvu i vlastima, pružila je podršku francuskoj policiji u jeku protesta u Francuskoj i širom sveta protiv rasizma i policijskog nasilja, preneli su danas francuski mediji.

"Živeli oni koji nas hrabro i nesebično štite, oni koji predstavljaju zakon Republike i trajno su nam posvećeni, i danju i noću, da najezda ološa ne ugrozi stanovništvo", navela je glumica na Tviteru u poruci sa naslovom "Živela francuska policija!". 

foto: Profimedia

Francuska policija održala je dva skupa uz znak protesta zbog odluka ministra unutrašnjih poslova Kristofa Kastanera (Christophe Castaner) o ukidanju tehnike "davljenja" tokom hapšenja i nulte tolerancije prema rasizmu.

"Od ministra smo očekivali podršku, a sada imamo osećaj kao da nas je napustio", rekli su policajci. 

foto: EPA / Mohammed Badra

Brižit Bardo je dodala da se divi hrabrosti policajaca i razume njihov bunt prema "jednom jadnom" Kastaneru.

"Nosite se svi koji delite lekcije, vi koji koji ste politički korektni, bando kastriranih kukavica", dodala je glumica koja je inače poznata da ne bira reči u svojim kritikama.

Izjave i kritike Brižit Bardo koja se povukla na vrhuncu filmske karijere kako bi se isključivo posvetila borbi za zaštitu životinja, uvek privlače veliku medijsku pažnju u Francuskoj.

Kurir.rs / Beta,  Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...