Najnovije vesti

NESVAKIDAŠNJA SCENA U SENT LUISU: Muškarac i žena pretili oružjem demonstrantima koji su došli ispred njihove kuće VIDEO
Foto: Profimedia

amerika

NESVAKIDAŠNJA SCENA U SENT LUISU: Muškarac i žena pretili oružjem demonstrantima koji su došli ispred njihove kuće VIDEO

Planeta

U Sent Luisu (SAD) su snimljeni muškarac i žena kako vatrenim oružjem brane svoj posed od grupe aktivista "Životi crnaca su važni", koji su došli ispred njihove kuće.

Nekoliko videosnimaka svađe je postalo viralno na društvenim mrežama, a par su neki hvalili zbog čuvanja svoje imovine, drugi kritikovali zbog lošeg rukovanja oružjem, a treći osudili zbog pretnje mirnim demonstrantima.

Iako postoje tvrdnje da su aktivisti provalili na njihov posjed, ne postoji videosnimak da su oni zaista to uradili, vidi se da nekoliko aktivista stoji na kraju travnjaka i snima naoružani par.

Oni su vikali na demonstrante naređujući im da napuste privatni posed, a s vremena na vreme su usmeravali pištolj prema aktivistima.

Sent Luis post dispeč je pisao da je grupa demonstranata provalila kapiju u ovom komšiluku i došla ispred kuće gradonačelnice nezadovoljni time što je ona javno pročitala imena i adrese stanovnika koji su predložili odbranu od policijske uprave.

Oni su uzvikivali "Lida, daj ostavku i povedi policajce sa sobom".

Kurir.rs/Klix.ba

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...