KORONA ŽURKA U NJU DŽERZIJU Gosti nisu poštovali naredbe o maskama i distanci, policiji trabalo 5 sati da raščisti gužvu
Foto: Printscreen Youtube/ Eyewitness News ABC7NY

haos

KORONA ŽURKA U NJU DŽERZIJU Gosti nisu poštovali naredbe o maskama i distanci, policiji trabalo 5 sati da raščisti gužvu

Planeta -

Kućna zabava u Nju Džerziju imala je toliko mnogo gostiju, koji su ignorisali naredbe o nošenju maski i držanja socijalne distance, da je policijskim službenicima trebalo više od 5 sati da sve raščiste.

Policajci su u nedelju oko 20.30 sati stigli u kuću u Džeksonu koja je iznajmljena preko Airbnba, navodi se u izjavi kapetana Stivena Laskievica objavljenoj na Fejsbuk stranici policije u Džeksonu.

Ipak, parti je narastao na oko 700 ljudi s više od stotinu vozila parkiranih na tom području, navodi se u saopštenju.

Medji su izvestili da je policija područje raščišćavala do jedan sat iza ponoći.

Vlasniku kuće i dvojici organizatora uručen je poziv.

Gradonačelnik Fil Mrfi, reagirajući na ovu vest, istakao je da ovakva dešavanja bespotrebno dovodi ljude u uniformama i njihove porodice u opasnost.

"Dajte ljudi", kazao je.

Njegova naredba ograničava okupljanja u zatvorenim prostorima na 100 ljudi, a okupljanja na otvorenom na 500.

Oglasili su se i iz Airbnba, iz kojeg su osudili ovakvo ponašanje istakavši da predstavlja ozbiljnu zloupotrebu tokom krize usled pandemije novog soja koronavirusa. Izrekli su i zabrane dvojici organizatora žurke.

Kurir.rs/Radio Sarajevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track