U SEKUNDI JE OSTAO BEZ ŽIVOTNE UŠTEĐEVINE OD 200.000 USD Očajnička borba starijeg Amerikanca sa pljačkašem ispred banke!
Foto: Printscreen

tufa

U SEKUNDI JE OSTAO BEZ ŽIVOTNE UŠTEĐEVINE OD 200.000 USD Očajnička borba starijeg Amerikanca sa pljačkašem ispred banke!

Planeta -

Amerikanac je izgubio celu životnu ušteđevinu ispred banke samo nekoliko trenutaka nakon što je povukao 200.000 dolara za pomoć svojoj porodici tokom koronavirusa.

Francisko Corneho krenuo je prema svojim kolima kada je lopov napao.

Na snimcima koje je gledao gledalac vidi se kako je Corneho srušen na zemlju, a osumnjičeni, u crnom džemperu, beži s torbom novca.

Corneho, koji je ostao dislociranog ramena i modrica, upravo je povukao novac iz jedne filijale nakon prodaje svoje kuće. Novac je trebalo da pomogne porodičnim troškovima tokom koronavirusa, prenosi KTLA-TV.

"Mojim roditeljima je bio potreban taj novac da bi preživeli ovu pandemiju jer su oboje nezaposleni, da podrže moju 94-godišnju baku sa njenim medicinskim i životnim troškovima, da plate školarinu moje sestre i da pošalju novac svojim porodicama i voljenima u Meksiku i El Salvadoru, jer su mnogi od njih izgubili posao i domove zbog nedostatka posla zbog pandemije COVID-19", kaže njegova ćerka Sindi Flroes.

"Parkiran je što je moguće bliže banci, znajući da će podići veliku količinu gotovine", kaže njegov advokat Nejtan Sulejmani..

„U roku od 30 sekundi od dolaska do automobila, napadnut je, pretučeni, opljačkani i uzeli su mu sve".

1 / 4 Foto: Printscreen

"Bukvalno se borio za svoju životnu ušteđevinu. I kad su ga tukli, davao je sve od sebe kako bi pokušao i zadržao torbu koju je poneo sa sobom".

Sulejmani je rekao da njegov klijent nikome nije rekao da će podići veliku sumu novca.

"Ovaj novac je teško zarađen i kao rezultat godina i godina rada", kaže njegova ćerka.

Kurir.rs/Daily Mail Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track