PELOSI JE SNIMLJENA U SALONU BEZ MASKE, PA KAŽE DA JOJ JE NAMEŠTENO: Poverovala sam u preporuke, to je bila nameštaljka
Foto: Profimedia

SLUČAJ UZBURKAO JAVNOST

PELOSI JE SNIMLJENA U SALONU BEZ MASKE, PA KAŽE DA JOJ JE NAMEŠTENO: Poverovala sam u preporuke, to je bila nameštaljka

Planeta -

Predsedavajuća predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi, izjavila je da je njena poseta salonu lepote u San Francisku, gde je snimljena bez zaštitne maske, zlonamerna klopka koja je trebalo da pokaže kako se ona ne pridržava propisanih antiepidemioloških mera.

"Preuzimam odgovornost jer sam poverovala u preporuke iz susednog salona lepote. Ispostavilo se da je to bila nameštaljka", izjavila je juče Pelosijeva tokom konferencije za novinare.

Pelosijeva je 31. avgusta snimnjena u salonu lepote, bez zaštitne maske, iako je u San Francisku uvedena zabrana rada u zatvorenom prostoru salonima za negu tela i lica.

Pelosijeva, ugledni član demokratske stranke iz Kalifornije i predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa, često je kritikovala predsednika Donalda Trampa jer odbija da nosi masku na javnim mestima.

"Poverovala sam, a ispostavilo se da je u pitanju nameštaljka. Preuzimam odgovornost jer sam nasela. To je sve što ću reći povodom ove situacije", zaključila je Pelosijeva.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track