Najnovije vesti

NOVI DETALJI HORORA U ZOLINGENU: Evo kako je majka ubila svoje 5-oro dece, najmlađe staro svega godinu dana! (VIDEO)
Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

tuga

NOVI DETALJI HORORA U ZOLINGENU: Evo kako je majka ubila svoje 5-oro dece, najmlađe staro svega godinu dana! (VIDEO)

Planeta

Posle smrti petoro dece između jedne i osam godina u nemačkom gradu Zolingen, na videlo izlaze sve bolniji detalji ove neopisive tragedije.

Glavna osumnjičena je 27-godišnja majka Kristiana K. koja se, nakon stravičnog čina, bacila pod voz dok je sa njom bilo njeno šesto dete. Ona je povređena i prebačena u bolnicu.

Prema RTL-u, bilo je tri devojčice od godinu i po, dve i tri godine i dva dečaka, Timo (6) i Luca (8). Navodno su ih ubile tablete. Tela dece pronađena su u stanu u Zolingen u okrugu Haseldel.

Policija kaže da je uspela da stupi u kontakt sa ocem, ali do sada nije želela da ga dalje komentariše.

Šesto dete, dečak Marsel (11), na sigurnom je i trenutno se o njemu brinu rođaci. Majka je bila sa njim u vozu nakon užasa. Sišla je u stanici u Dizeldorfu i tamo pokušala da se ubije. Dečak je sam nastavio put do Menhengladbaha gde živi njegova baka. Ona je navodno obavestila policiju o stravičnom incidentu nešto pre 14 sati.

U popodnevnim satima, mnogi policajci i hitna pomoć stigli su ispred zgrade Bergisches Land. Okupilo se i desetak komšija.

Jedan komšija rekao je da njegova sestra poznaje žrtve i da izgledaju kao mirna porodica sa šestoro dece. 'U šoku smo. I mi imamo decu. '

„Porodična drama u Zolingenu ispunjava me velikom tugom i trenutno mislim na to malo dete koje je tako surovo istrgnuto sa ovog sveta“, rekao je ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Herbert Reul.

Gradonačelnik Solingena, Tim Kurcbah, rekao je: „Neopisivo smo tužni, dogodilo se nešto što nas je duboko pogodilo“.

Kurir.rs/Jutarnji

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...