BAJDEN NE BIRA SREDSTVA PROTIV TRAMPA: Podržao antisemitu i oca seksualnog predatora, koji je ugrozio svoju decu! VIDEO
Foto: Screenshot

bruka

BAJDEN NE BIRA SREDSTVA PROTIV TRAMPA: Podržao antisemitu i oca seksualnog predatora, koji je ugrozio svoju decu! VIDEO

Planeta -

Džo Bajden se upravo sastao sa ocem novog junaka pokreta Blek Lajfs Meter (BLM)- Džejkobom Blejkom, muškarcem iz Viskonsina, koga je policija upucala nakon kršenja zabrane približavanja zbog navodnog teškog seksualnog napada.

Blejk se malo razlikuje od ostalih žrtava zbok koji su izbili BLM protesti, pre nosi Vašington Egzaminer. On je uhapšen jer je optužen za provalu u dom svoje bivše devojke, seksualno nasilje nad njom dok je njihovo dete spavalo u njenom krevetu, a zatim bežanje nakon krađe ključeva automobila i debitne kartice. Tada je Blejk navodno prekršio njenu zabranu pristupa.

Kada su policajci pozvani i pokušali da ga uhapse, Blejk je pokušao da pobegne, svesno dovodeći sopstvenu decu u opasnost dok se odupirao taserima i posegnuo na prednje sedište svog automobila, gde je bio nož. Tek tada je Blejk upucan.

Svakako, Blake je nevin dok se ne dokaže suprotno. Ali na sudu javnog mnjenja takođe vlada pravilo zdravog razuma. .

Ipak, Blejka su Levicalevičari najavili kao heroja i njihove medijske lakeje. A sada je kandidat za demokratskog predsednika smatrao politički celishodnim potez da se sastane sa Blejkovim ocem, čudnim čovekom sa nesrećno dokumentovanom istorijom antisemitskih komentara na mreži.

Objave na Fejsbuku do kojih je došlo u više novinskih kuća pokazuju Blejkova oca, koji tvrdi da „Jevreji koji kontrolišu kamatnu stopu kontrolišu kamatnu stopu“ i „Umovi i novac“, opisujući medije kao „jevrejske“ i tvrdeći da „Jevrej može beloj ženi da učini šta god može, ali neka to Crnac pokuša ".

Bajden se ne samo ponosno sastaje sa očiglednim antisemitom - on to čini izričito zato što je njegov sin pobegao od policajaca da bi izbegao hapšenje zbog seksualnog napada na majku svoje dece pred detetom.

U bilo kojem zdravom svemiru sa standardima koji se podjednako primenjuju na obe strane političkog prolaza, ovo se ne bi samo osvrtalo ili vredelo osude. U post-# MeToo eri, to bi i trebalo bi bilo izuzeće za predsednika.

Ali za medije koji pišu narative o dobrom i zlu, Bajden je njihov tip. Dakle, ide još jedan ekser u kovčeg pokreta #MeToo. Bilo je nešto, ali je zbog političke celishodnosti postalo ništa.

Kurir.rs/Vašington Egzaminer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track