Četvrta žrtva velikog požara kod Strumice

Požar

Četvrta žrtva velikog požara kod Strumice

Planeta -
Pre nekoliko dana preminula su trojica koji su povređeni u tom velikom požaru, od kojih su dvojica bili zaposleni u Javnom preduzeću "Makedonske šume", i učestvovali su u gašenju vatre

SKOPLJE - U Kliničkom centru u Skoplju preminuo je Vojo Grklanov (54), četvrta žrtva požara koji je buknuo 23. jula u blizini Strumice, na jugu Makedonije.

Pre nekoliko dana preminula su trojica koji su povređeni u tom velikom požaru, od kojih su dvojica bili zaposleni u Javnom preduzeću "Makedonske šume", i učestvovali su u gašenju vatre.

Na skopskoj klinici je hospitaliziran još jedan povređeni mladić, koji ima opekotine drugog i trećeg stepena, ali je njegovo zdravstveno stanje za sada dobro.

Za požar je osumnjičena 24-godišnja stanovnica Strumice, koja je spaljivala staru odeću ispod jednog grma i izazvala požar velikih razmera. Protiv nje će, kako je najavljeno, biti podneta krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti.

Preminuli Grkalov i mladić koji se nalazi u bolnici povređeni su kada su se našli u vatrenom obruču koji se širio nošen vetrom, iz koga nisu mogli da pobegnu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track