PENS SE TESTIRAO NA KORONU: Negativan je na virus, neće raditi u istoj rezidenciji kao i Tramp
Foto: Profimedia

potpredsednik sad

PENS SE TESTIRAO NA KORONU: Negativan je na virus, neće raditi u istoj rezidenciji kao i Tramp

Planeta -

Potpredsednik SAD Majk Pens i njegova supruga Karen negativni su na korona virus, saopštio je danas portparol američkog potpredsednika, nekoliko sati nakon što je predsednik Donald Tramp objavio da su on i njegova supruga Melanija zaraženi korona virusom.

"Kao što je vecj mesecima uobičajeno, potpredsednik Pens se svakodnevno testira na kovid-19. Potpredsednik Pens je dobrog zdravlja i želi Trampu brz oporavak", tvitovao je Devin O'Mali, prenosi CNBC.

Tramp je posle ponoći objavio na Tviteru da su on i prva dama Melanija pozitivni na korona virus i da će odmah započeti "proces karantina i oporavka".

Tramp i Pens radiće iz odvojenih rezidencija

Američki predsednik Donald Tramp i potpredsednik Majk Pens radiće iz odvojenih rezidencija, izjavio je visoki zvaničnik Bele kuće pošto je predsednik saopštio da je pozitivan na korona virus.

Potpredsednik Pens i njegova supruga negativni su na Kovid 19, a njegov portparol dodao je da je on u dobrom zdravstvenom stanju.

Zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman, rekao je za Rojters da Tramp nije "onesposobljen", ali je dodao da će članovi njihovog osoblja biti takođe razdvojeni "iz predostrožnosti".

Tramp je posle ponoći objavio na Tviteru da su on i prva dama Melanija Trump pozitivni na korona virus i da će odmah započeti "proces karantina i oporavka".

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja