DA JE ŠERIF SPORIJE REAGOVAO, POSETA UČENIKA KANTINI BI BILA FATALNA: Policijska kamera snimila herojsku akciju na Floridi (VIDEO)
Foto: Hillsborough County Sheriff’s Office

Bravo

DA JE ŠERIF SPORIJE REAGOVAO, POSETA UČENIKA KANTINI BI BILA FATALNA: Policijska kamera snimila herojsku akciju na Floridi (VIDEO)

Planeta -

Zamenik šerifa okruga Hilsborou proglašen je herojem nakon što je spasio život studenta koji je pretrpeo napad usred menze.

Dramatični trenutak zabeležila je kamera na telu policajca. Prema šerifu, učenik srednje škole Strouberi Krest srušio se i dobio napad dok je ručao u menzi.

Zamenik šerifa Pedro Kolon potrčao je da pomogne povređenom mladiću i odmah počeo da ga oživljava. Nakon ukazane pomoći, mladić je uspeo da ustane do dolaska Hitne pomoći. Šerifova kancelarija saopštila je da je mladić prebačen u bolnicu na dalje lečenje.

"Brza reakcija zamenika Kolona bila je herojska. Spasio je mladiću život. Ovaj incident potvrđuje važnost obuke za oživljavanje i pružanje prve pomoći koju naši službenici prolaze svake druge godine. Ovo je odličan primer spremnosti i želim da se zahvalim zameniku Kolon-u što je priskočio u pomoć i pružio ovom studentu drugu priliku za život “, rekao je šerif Čed Hronister.

Kurir.rs/RTL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja