HOROR U INDIJI: Devojka odbila prosidbu, usledila jeziva kazna (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Screenshot

TUGA

HOROR U INDIJI: Devojka odbila prosidbu, usledila jeziva kazna (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Nekoliko dana nakon što je hinduistički dečak zapalio, dvadesetogodišnjakinja iz okruga Vaišali u Biharu podlegla je povredama. Gulnaz Katun zapaljena je 30. oktobra i primljena je u bolnicu Patna sa oštećenjem 75 odsto kože.

Prema rečima članova porodice, razlog za napad je njeno odbijanje da se uda za jednog od optuženih, Satiš Raia. Katun je bila verena za drugog čoveka i trebala je da se uda za četiri meseca.

Pred smrt ona je označila kao krivce Satiša i njegovog oca Vinaia i bratića Čandana. Video izjava žrtve postala je viralna na društvenim mrežama, ona je tvrdila Satiš zapalio dok su mu Vinai i Čandan pomagali u izvršenju zločina.

Majka devojčice rekla je da joj je Satiš pretio teškim posledicama dan pre zločina i zapalio je oko 17.30 sati 30. oktobra kada je otišla da baci smeće ispred svoje kuće.

Kako navodi Times of India, policijski nadzornik okruga Vaišali dr. Gaurav Mangla rekao je da su optuženi u bekstvu i da su formirana tri policijska tima da bi ih uhvatili. Rekao je da će, ako se optuženi ne predaju u naredna tri dana, policija pokrenuti postupak za oduzimanje njihove imovine.

U međuvremenu, porodica žrtve takođe je odbila da sahrani telo, zahtevajući da optuženi bude uhapšen.

Incident je doveo do protesta na društvenim mrežama, posebno na Tviteru gde korisnici traže pravdu za žrtvu, a #JusticeforGulnaz još uvek ima trend na platformi.

Kurir.rs/en.abna24.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track