PROKLETSTVO GETIJEVIH: Unuk poznatog naftnog magnata pronađen mrtav, još jedna u nizu tragedija koja je zadesila porodicu (VIDEO)
Foto: Ivy Getty/Instagram John Gilbert Getty

tuga

PROKLETSTVO GETIJEVIH: Unuk poznatog naftnog magnata pronađen mrtav, još jedna u nizu tragedija koja je zadesila porodicu (VIDEO)

Planeta -

Džon Gilbert Geti, unuk naftnog magnata Džona Pola Getija i naslednik njegovog bogatstva, pronađen je mrtav.

Porodica 52-godišnjaka vest je potvrdila u izjavi. „Teška srca, Gordon Geti objavljuje smrt svog sina Džona Gilberta Getija", rekao je portparol porodice.

"Džon je bio talentovan muzičar koji je voleo rokenrol. Duboko će mi nedostajati."

Kako se navodi, za Getija je u petak utvrđeno da ne reaguje u hotelskoj sobi u San Antoniju u Teksasu, navodi zabavni sajt TMZ, pozivajući se na policijske izvore.

Dodaje se da se za njegovu smrt nije verovalo da je sumnjiva, ali uzrok tek treba potvrditi.

Gettijeva smrt jedna je od nekoliko tragedija koje su nedavno zadesile porodicu - majka En umrla je u septembru, a stariji brat Endru 2015. godine od gastrointestinalnog krvarenja.

Takođe je utvrđeno da Endru ima toksični nivo metamfetamina u svom sistemu u trenutku smrti.

Iste godine, Forbes je porodicu Geti svrstao na 56. mesto najbogatijih u Americi sa bogatstvom od 5,4 milijarde dolara (4 milijarde funti).

Časopis sada svrstava Gordona Gettja na 391 mesto na listi najbogatijih Amerikanaca, sa neto vrednošću od 2,1 milijarde dolara (1,5 milijardi funti).

Iza Džona Gilberta Getija ostala su njegova braća Piter i Bili i ćerka Ivi, koja je serijom fotografija para odala počast svom „strašnom“ ocu na Instagramu.

"„Mrzim da objavim nešto tako brzo, ali ljudi su se potrudili da podele vesti za koje bih volela da sam ih mogu objaviti".

„Napisaću nešto bolje kasnije ... moj otac je bio sjajan - najcool čovek koji je ikadapostojao i zauvek ću biti najponosnija ćerka"."Toliko te volim, tata ... život je ponekad surov ... Nadam se sada imam ne jednog, već dva anđela čuvara.", kaže Ivi.

Kurir.rs/Skynews

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track