MISTERIJA SE NASTAVLJA! Trampova kula, ostrvo i Sfinga: Na monolitu u Australiji osvanule koordinate OVE tri lokacije FOTO, VIDEO
Foto: Youtube prtscr / 7NEWS Australia

nesvakidašnje

MISTERIJA SE NASTAVLJA! Trampova kula, ostrvo i Sfinga: Na monolitu u Australiji osvanule koordinate OVE tri lokacije FOTO, VIDEO

Planeta -

Posle Amerike, Britanije, Španije, Poljske, misterija sjajnog metalnog monolita dospela je i do Australije. U Adelejdu se, naime, prvo pojavio, a potom bez traga nestao monolit, ovoga puta sa ugraviranim koordinatama tri lokacije, među kojima se našla i „Trampova kula“.

Na mestu gde je pre samo nedelju dana bio monolit, sada su ostala samo tri noseća čelična stuba.

Kao i u prethodnim slučajevima, poreklo australijskog monolita nije poznato. Interesantno je da su na njemu bile utisnute koordinate tri lokacije.

Na vrhu je koordinata „Trampove kule“ u Njujorku, a druga se odnosi na nenaseljen deo Severnih Marijanskih Ostrva, nedaleko od Guama. Treća koordinata upućuje na Sfingu u egipatskoj pustinji.

Ovo je još jedan u nizu monolita koji su se misteriozno pojavili, a posle nekog vremena na isti način i nestali, u različitim delovim sveta i postali tema intenzivnih rasprava na društvenim mrežama.

Podsetimo, nedavno je grupa umetnika „Most famous artist“ objavila da stoji iza postavljanja ovih struktura koje su ponudili na prodaju po ceni od 45.000 evra.

Međutim i posle ovog „priznanja“, monoliti se i dalje pojavljuju.

Kurir.rs/Sputnjik, Foto: Youtube prtscr / 7NEWS Australia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja