IZBOLA MUŽA ZBOG SLIKA NA TELEFONU: Tek posle shvatila da je ona na fotografijama!
Ilustracija, Foto: Profimedia

veliki nalet ljubomore

IZBOLA MUŽA ZBOG SLIKA NA TELEFONU: Tek posle shvatila da je ona na fotografijama!

Planeta -

Meksikanka Leonora R. uhapšena je prošle sedmice kada je svog supruga izbola nožem u naletu ljubomore.

Napad se dogodio nakon što je Leonora u telefonu svog supruga pronašla eksplicitne fotografije. U naletu besa nije shvatila da su u pitanju njihove zajedničke fotografije, koje su nastale pre nekoliko godina.

Kada je policija došla po pozivu, u kući su zatekli Huana sa brojnim ubodnim ranama po rukama i nogama.

Kako navode mediji, nesrećni suprug nije imao priliku da kaže nijednu jedinu reč u svoju odbranu jer ga je Leonora, dok mu je gurala telefon u lice, istovremeno ubadala sečivom.

U jednom trenutku uspeo je da se odbrani i da joj izbije nož iz ruku urlajući: "O kakvim fotografijama pričaš?". Tada joj je objasnio da su to fotografije njih dvoje, koje su nastale dok su se još zabavljali. Veruje se da je Leonoru u trenutku zaslepela ljubomora, pa na fotografijama nije uspela da prepozna sebe iz mlađih dana.

Huan je policiji rekao da je supruzi objasnio da je nedavno pronašao te fotografije na svom imejlu i da je odlučio da ih sačuva u mobilnom telefonu. Čim je Leonoru prošao nalet besa, prepoznala je sebe na fotografijama.

Iako se pokajala zbog brutalnog napada, policajci su morali da je privedu zbog porodičnog nasilja i protiv nje je podnesena prijava, dok je Huan prebačen u lokalnu bolnicu i nije životno ugrožen.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track