NAPADAČ UPAO U PRODAVNICU ORUŽJA I ZAPUCAO: Mušterije i zaposleni uzvratili! Dvoje mrtvih i dvoje ranjenih u Nju Orleansu!
Foto: Youtube prtscr / AP

fatalni napad u metairi

NAPADAČ UPAO U PRODAVNICU ORUŽJA I ZAPUCAO: Mušterije i zaposleni uzvratili! Dvoje mrtvih i dvoje ranjenih u Nju Orleansu!

Planeta -

Dve osobe su ubijene, a dve ranjene, kada je napadač u prodavnici oružja u Nju Orleansu otvorio vatru, na šta su pucnjavom uzvratile mušterije i radnici prodavnice i usmrtile ga, saopštila je lokalna policija.

Pucnjava se dogodila ispred Džeferson Gan Autlet prodavnice u predgrađu Metairi, u subotu oko 14.50 časova, prema saopštenju šerifove kancelarije, javio je Gardijan.

Šerif Džozef Lopinto je rekao da je ubica prvo ustrelio dve osobe unutar radnje, a onda je nekoliko zaposlenih i mušterija otvorilo vatru na napadača. Sve se dešavalo unutar i ispred ulaza prodavnice koji je okrenut glavnoj saobraćajnici u tom delu grada.

Mušterije koji žele da koriste streljanu uglavnom ulaze na spoljni ulaz zgrade, a osoblje koje tamo radi nosi sa sobom pištolje.

Lopinto je rekao da su još dve osobe ranjene i hospitalizovane i nalaze se u stabilnom stanju. On je dodao da je pucalo nekoliko osoba i da detektivi tek treba da sklope kockice šta se tačno dogodilo.

"Pokušavamo da shvatimo, sklapajući deo po deo", rekao je šerif.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: outube prtscr / AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track