Najnovije vesti

POLICIJA SUMNJA DA SVE IMA VEZE SA TIKTOK POZIVOM NA SAMOUBISTVO: Srednjoškolci sprečili da devojčica skoči sa mosta (VIDEO)
Foto: Printscreen Tviter

DRAMA U RUSIJI

POLICIJA SUMNJA DA SVE IMA VEZE SA TIKTOK POZIVOM NA SAMOUBISTVO: Srednjoškolci sprečili da devojčica skoči sa mosta (VIDEO)

Planeta
16:24h

Grupa srednjoškolaca koja se kretala mostom u gradu Kropotkin u Krasnodarskoj oblasti pre nekoliko dana spasila je život sedamaestogodišnjoj devojčici, koja je izennada odlučila da se popne na ogradu i baci sa mosta. Sumnja se da je ovaj slučaj povezan sa pozivom tinejdžerima u Rusiji na društvenoj mreži TikTok da izvrše masovno samoubistvo.

Snimak koji je pokazao hrbare srednjoškolce, koji su samo par sekundi kasnije prošli pored devojčice koja je stajala na mostu već je obišao Rusiju.

Na snimku se vidi trenutak kada se devojčica penje na ogradu, a jedan od srednjoškolaca uspeva da je uhvati za nogu i zadrži dok nisu ostali pritrčali i skinuli je sa ograde mosta.

Devojčica je zbog pokušaja suicida završila u bolnici i za sad je u toku istraga zašto je odlučila da skoči sa mosta

Policija, takođe proverava da li je ovaj pokušaj samoubistva povezan sa pozivom na društvenoj mreži TikTok tinejdžerima da izvrše masovno samoubistvo.

Ruske vlasti su kako navode mediji do sad blokirali i obrisali 450 raznih materijala koji su pozivali na samoubistvo.

Kurir.rs/Lifenews.ru

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track