Kod Univerziteta u Teksasu ubijeni policajac i civil

Kod Univerziteta u Teksasu ubijeni policajac i civil

Planeta -
Policija je uspela da uhapsi napadača, a univerzitet je upozorio oko 50.000 studenata da izbegavaju zonu u kojoj je došlo do pucnjave

NJUJORK - Jedan policajac i jedan civil ubijeni su u pucnjavi koja se danas dogodila u blizini kampusa teksaškog univerziteta Teksas A end M u Kolidž Stejšenu, saopštila je policija. Policija je prethodno saopštila da su u napadu dva policajca i jedan civili ranjeni.

Predstavnik policije Džon Egnju rekao je da je napadač ranjen i uhapšen i da se ne veruje da je imao saučesnika. Univerzitet je objavio upozorenje na svom vebsajtu nešto pre 12 časova i 30 minuta po lokalnom vremenu, navodeći da nepoznata osoba puca iz vatrenog oružja u blizini terena za američki fudbal. Policiji nije poznato da li je napadač student na univerzitetu, rekao je Egnju. Kolidž stejšen se nalazi oko 145 kilometara severozapadno od Hjustona.

Više ljudi je danas ranjeno kada je naoružani muškarac otvorio vatru u blizini teksaškog univerziteta A&M, saopštila je policija u univerzitetskom gradu Koledž Stejšen.

Policija je uspela da uhapsi napadača, a univerzitet je upozorio oko 50.000 studenata da izbegavaju zonu u kojoj je došlo do pucnjave, javljaju agencije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track