Najnovije vesti

PROGLAŠEN MRTVIM PRE 17 GODINA, A SADA GA PRONAŠLI ŽIVOG! Policajac video užase, pa završio u psihijatrijskoj bolnici (VIDEO)
Foto: Youtube/Tribunnews.com

POSLE CUNAMIJA 2004. GODINE

PROGLAŠEN MRTVIM PRE 17 GODINA, A SADA GA PRONAŠLI ŽIVOG! Policajac video užase, pa završio u psihijatrijskoj bolnici (VIDEO)

Planeta

Policajac Abrip Asep koji je proglašen mrtvim posle razornog cunamija u Indoneziji 2004. godine, pronađen je živ u psihijatrijskoj bolnici.

Kako prenose strani mediji, Asep je bio na dužnosti kada je jugoistok Azije zadesila katastrofa u kojoj je stradalo najmanje 230.000 ljudi. Porodica je smatrala da su i njega odneli ogromni talasi, pa su prijavili njegov nestanak, a kasnije je proglašen mrtvim. Ispostavilo se da je prethodnih 17 godina zapravo bio u bolnici.

Naime, zbog traume koje je doživeo oboleo je i pronađen je u ustanovi u provinciji Aceh gde se leči.

"Nisam mogao da verujem. 17 godina nije bilo nikakvih vesti, mislili smo da je umro", rekao je jedan rođak.

Lokalna policija je potvrdila da je Asep pronađen u psihijatrijskoj bolnici.

"Iako ima probleme zbog mentalne bolesti, porodica je srećna što su ga pronašli", naveo je policijski portparol. Nije navedeno zašto porodica nije obaveštena da je on živ.

Podsetimo, 26. decembra 2004. godine jugoistok Azije je pogodio zemljotres od neverovatnih 9 stepeni sa epicentrom u Indijskom okeanu posle čega je usledio strahovit cunami.

Talasi od čak 30 metara opustošili su obale Indonezije, Šri Lanke, Indije i Tajlanda. Najgore je prošla Indonezija sa čak 167.000 žrtava, mada se veruje da je taj broj mnogo veći.

Hiljade ljudi, odnosno njihova tela, nikada nisu pronađeni.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...