BAJDEN NE ŽALI, ALI SE AMERIKANCI IZVINJAVAJU Ambasador Rusije u SAD: Duboko sam ganut!
Foto: Printscreen Twitter/@m_suchkov

pisma podrške

BAJDEN NE ŽALI, ALI SE AMERIKANCI IZVINJAVAJU Ambasador Rusije u SAD: Duboko sam ganut!

Planeta -

Ambasador Rusije u Vašingtonu Anatolij Antonov zahvalio je američkim državljanima koji su uputili pisma podrške prijateljskim rusko-američkim odnosima i izvinili se zbog nepromišljenog odnosa američkih vlasti prema Rusiji.

"Duboko sam ganut brigom i aktivnim odnosom običnih Amerikanaca koji razumeju da dijalog između naše dve zemlje mora biti utemeljen na uzajamnom poštovanju i jednakosti. Takav odnos građana SAD ukazuje nam da još uvek postoji potencijal da se normalizuju odnosi naroda Rusije i SAD. Nadam se da će američka administracija imati sluha za poruke koje su nam uputili američki glasači i da će prekinuti ponašanje koje dovodi do razaranja odnosa i produbljivanja konfrontacije", objavio je ambasador Rusije na Fejsbuk nalogu ruske ambasade, prenosi TASS.

❗ Заявление Посла Российской Федерации в США А.И.Антонова в связи с обращениями американских граждан ❗ Ambassador...

Posted by Embassy of Russia in the USA / Посольство России в США on Friday, March 19, 2021

Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je prošle srede u intervjuu na TV "Ej Bi Si" da će rusko rukovodstvo "platiti" za navodnu umešanost u američke izbore, a na pitanje da li smatra da je predsednik Rusije ubica, odgovorio je potvrdno.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track