LJUBAVNICA PEDOFILA EPSTAJNA Sud treći put odbio zahtev za kauciju Žislen Maksvel
Foto: Profimedia

BEZ MILOSTI

LJUBAVNICA PEDOFILA EPSTAJNA Sud treći put odbio zahtev za kauciju Žislen Maksvel

Planeta -


Sud u Njujorku nije imao razumevanja i treći put je odbio zahtev da se Žislen Maksvel (59) odredi kaucija i pusti da se brani sa slobode!

Prošli su dani slobode... Žislen na Menhetnu
Prošli su dani slobode... Žislen na Menhetnufoto: Profimedia

Sudija Elison Natahan, rekla je da je "vrlo zabrinuta" da se Žislen neće pojaviti na suđenju uprkos pritiscima njenih zastupnika, kao i da nijedna kombinacija odredbe za kauciju ne bi osigurala da ona odgovara kao saradnik Džefrija Epstajna! Nakon ove odluke Žislen Maksvel će ostati iza rešetaka sve do jula kada joj počinje suđenje. - Istorija ponašanje Žislen Maksvel navodi na zkaljučak da postoji rizik od njenog bega, rekla je sudija Elison Natahan.

Milioni dolara

Uhapšena je nudila nekretnine i novac u isnosu od nekoliko miliona dolara kako bi bila puštena da se brani sa slobode. U trećem zahtevu za određivanje kaucije čak je navela i da je spremna da se odrekne svog francuskog i britanskog državljanstva i zadrži samo američko. Njeni zastupnici su dali nekoliko intervjua medijima opisujući kao nehumane uslove u zatvoru u Bruklinu gde se ona trenutno nalazi.

Princ Endru sa maloletnicom, Žislen Maksvel i Džefri Epstajn
Princ Endru sa maloletnicom, Žislen Maksvel i Džefri Epstajnfoto: Profimedia

Zanimljivo je da je u prvom zahtevu za kauciju ona navela da poseduje imovinu od nekoliko miliona dolara. U drugom je, kako prenosi Dejli mejl, vrednost imovine povećana na 28,5 miliona dolara. - Brojni dokazi i težina optužbi, kao i međunarodne veze uhapšene, porodične i lične, prevagnuli su da se donese ovakva odluka, stoji u obrazloženju suda. Žislen Maksvel je uhapšena 2. jula prošle godine pod optužbom da je učestvovala u trgovini maoletnih devojčica.

Smrt u ćeliji

Ona je bila ljubavnica pedofila milijardera Džefrija Epstajna, koji je pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji na Menhetnu 10. avgusta 2019. Epstajn je navodno izvršio samoubistvo, a mediji su spekulisali da on ima video snimke seksa sa maloletnicama na kojima se nalaze Bil Klinton, Donald Tramp, britanski princ Endru, Vudi Alen i brojne druge poznate ličnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track