RUSI LETEĆU ARTILJERIJU ŠALJU NA GRANICU SA UKRAJINOM: Kod Rostova primećeni borbeni helikopteri Mi-8, Mi-28, Ka-52 (VIDEO)
Foto: Screenshot Tviter

OPASNO

RUSI LETEĆU ARTILJERIJU ŠALJU NA GRANICU SA UKRAJINOM: Kod Rostova primećeni borbeni helikopteri Mi-8, Mi-28, Ka-52 (VIDEO)

Planeta -

Kremlj je podigao borbene avione na granici sa Ukrajinom: jurišni avioni i helikopteri lete na malim vidinama.

U podršci ešalonima sa tenkovima i artiljerijskim sistemima, Moskva je demonstrativno podigla borbene avione na ukrajinsku granicue. Dolaazak vojne opreme u na granici sa Ukrajinom postaje sve ozbiljniji.

Na društvenim mrežama korisnici su skrenuli pažnju na činjenicu da je, u pozadini vozova sa tenkovima i artiljerijskim sistemima, Moskva demonstrativno podigla borbene avione na granici sa Ukrajinom. U četvrtak je na društvenim mrežama postavljeno nekoliko video snimaka koji prikazuju manevre borbenih aviona i helikoptera u Rostovskoj oblasti, Krasnodarskoj teritoriji i Krimu. Dakle, na nebu nad Rostovskom regijom uoči je zabeležen let određenog broja ruskih vojnih helikoptera Mi8, Mi28, Ka-52.

Pored toga, korisnici izveštavaju da veliki broj vojnih helikoptera i letelica krstari Krasnodom na jugoistoku Ukrajine nebom na malim visinama. Slična situacija zabeležena je i na "Helikopteri lete u jatima! Kako nisko! Belogorsk okrug, 10 komada. Šta se dešava?" - pišu očevici.

Kurir.rs/Dijalog.ua

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track