MEGAN JE KAO PINOKIO, LAŽE KAKO ZINE: Kontroverzni voditelj Pirs Morgan uhvatio vojvotkinju u čak 17 laži
Foto: Profimedia

laž

MEGAN JE KAO PINOKIO, LAŽE KAKO ZINE: Kontroverzni voditelj Pirs Morgan uhvatio vojvotkinju u čak 17 laži

Planeta -

Kontroverzni britanski voditelj Pirs Morgan uhvatio je princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl u čak 17 laži koje su ispričali u intervjuu Opri Vinfri, zbog kog je on kasnije dao otkaz.

Morgan, bivši voditelj jutarnjeg programa "Dobro jutro Britanijo" koji je uživo dao otkaz posle intervjua koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dali Opri Vinfri, ispričao je u intervjuu drugom kontroverznom voditelju, Takeru Karlsonu sa Foks Njuza kako misli da je bivša vojvotkinja potpuno "skrenula".

"Sedamnaest različitih tvrdnji para su ili potpuno netačne ili preuveličane ili se ne mogu dokazati", rekao je on i dodao da mu nije jasno zašto bi onda on trebalo da veruje bivšim članovima britanske kraljevske porodice.

"Taj intervju je toliko krcat sumanutim izjavama da bi, iskreno, reći da joj verujem bilo isto kao da kažem da verujem Pinokiju", rekao je Morgan koji nije precizirao na kojih 17 laži misli.

Megan i Hari su se u intervjuu požalili da su neki članovi kraljevske porodice brinuli koliko taman će biti njihov sin Arči, budući da je Megan meleskinja.

Megan je takođe ispričala da je u jednom trenutku pomišljala na samoubistvo i da joj niko iz kraljevske porodice nije pomogao. Par je ispričao i da su se tajno venčali pre zvanične ceremonije u Vindzoru ali se kasnije ispostavilo da je to laž.

Isto tako, Megan je tvrdila da je Arči zbog toga što je iz mešovitog braka preskočen u redu za titulu princa, samo da bi se ispostavilo da po zakonu usvojenom u vreme kralja Džordža V samo potomci onih koji su u direktnoj naslednoj liniji mogu da se zovu princ ili princeza. To praktično znači da samo najstariji sin princa Vilijama i Kejt Midlton, vojvotkinje od Kembridža može da bude princ.

Megan Markl
foto: Profimedia

Megan je ispričala i kako sa polusestrom nije imala kontakt gotovo 20 godina i da je odrasla kao "jedinica", što se pokazalo kao netačno jer je isplivala fotografija sa Megan i Samante sa njene mature 2008.

Megan je ispričala i kako nije ništa znala o kraljevskoj porodici pre nego što je srela Harija, samo da bi se pojavile njene prijateljice koje su ispričale da je vrlo detaljno istraživala kraljevsku porodicu i da je bila fascinirana njima, naročitom Harijevom majkom, princezom Dajanom i pisala je o njima na svom blogu koji je kasnije ukinula.

Hari, koji se sa suprugom preselio u SAD i odrekao svih kraljevskih dužnosti i obaveza, požalio se kako ga je porodica finansijski potpuno odbacila. Međutim, kada su najavili da će se povući sa kraljevskih dužnosti, par je rekao da to rade jer žele da budu "finansijski nezavisni". Takođe, Hariju je majka ostavila gotovo 13 miliona funti, a veruje se i da od bake, kraljice Elizabete II isto dobija milione.

Kurir.rs/K.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track