KINESKO MUČENJE: Rus koji je mesecima bio zarobljen u rijalitiju konačno je uspeo da izađe
Foto: Printscreen/YouTube

pustite me na slobodu!

KINESKO MUČENJE: Rus koji je mesecima bio zarobljen u rijalitiju konačno je uspeo da izađe

Planeta -

Rus Vladislav Ivanov zažalio je zbog odluke da se prijavi u kineski rijaliti Produce Camp 2021.

Kinesko rijaliti mučenje Rusa koji se slučajno pridružio emisiji o osnivanju benda i koji je uspeo da stigne do finala, konačno se završilo. Posle tri meseca, fanovi su glasali da bude izbačen.

Ivanov, 27-godišnjak iz Vladivostoka izbačen je iz Produce Camp 2021. proteklog vikenda nakon što su gledaoci nedeljama ignorisali njegove molbe i zahteve da ga izbace.

Ivanov, koji govori mandarinski, pridružio se emisiji kao prevodilac ali su mu onda ponudili da se prijavi kao učesnik jer je režiserima i producentima bio zgodan. "Pitali su me da li bih želeo da isprobam novi život", otkrio je on u emisiji.

Zažalio je zbog te odluke gotovo momentalno ali zbog ugovora nije mogao da napusti emisiju. Iako nije pokazivao nikakav entuzijazam, gledaocima se toliko dopao da je stigao do finala.

"Uopšte mi nije san da budem član benda jer ne umem ni da pevam ni da igram", rekao je Ivanov. "Nadam se da me sudije neće podržavi. Dok drugi žele da dobiju najvišu ocenu, ja samo želim da me puste na slobodu".

Leluš, kako mu je bilo scensko ime, je konstantno molio publiku da ga izbace, uporno tvrdeći da ne želi da bude jedan od 11 pobednika koji su ugovornom obavezani da formiraju bend.

Rijaliti emisije o "pravljenju" zvezda sa rigoroznim obukama naročito su popularne u Kini. Kršenje ugovora za učešće u njima povlači vrlo visoke kazne a Ivanov je imao nesreću da postane ikona "sang kulture", popularnog koncepta među kineskim milenijalcima koji se odnosi na defetistički stav prema svakodnevnom životu.

"Ne dozvolite mu da ode!", "Sestre, glasajte za njega", samo su neki od komentara na njegov smoren nastup. Nesrećni Ivanov stigao je do finala u subotu ali nije dobio dovoljno glasova da uđe u bend. "Konačno prestajem da radim", prokomentarisao je IVanov na svom Veibo nalogu.

Njegov komentar na kineskoj drušvenoj mreži pregledan je 180 miliona puta i repostovan više od 59.000 puta. Među onima koji su repostovali njegov post je i ruska ambasada koja mu je poručila: "Čestitamo, odmori se".

Kurir.rs/K.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track