HOROR U SAN FRANCISKU: Beskućnik pesnicama izudarao policajku tokom hapšenja u Kineskoj četvrti! VIDEO
Foto: Printscreen Twitter

Podivljao

HOROR U SAN FRANCISKU: Beskućnik pesnicama izudarao policajku tokom hapšenja u Kineskoj četvrti! VIDEO

Planeta -

Na društvenim mrežama pojavio se snimak beskućnika koji je u Kineskoj četvrti tokom hapšenja izenada napao policajku. Napadu je prethodilo lomljenje imovine i uzvikivanje rasističkih psovki. Ovaj napad je skandalizovao javnost, a posebno čin brutalnog napada na policajku, koju su spasli prolaznici koji su jedva sprečili pomahnitalog beskućnika u bezumnom pohodu.

Pomenuti incident se dogodio u prošli petak, kada je jedna od sigurnosnih kamera sajednog od objekta u ulici snimila je beskućnika kome je prišla policajka i naredila mu da stane i stavi ruke na glavu.

Na prvi pogled izgledalo je da je to rutinska akcija privođenja i da osumnjičeni sarađuje sa policajkom. Na sminku se vidi kako policajka pre stavljanja lisica na ruke beskućniku stavlja na ruke gumene rukavice, kada se beskućnik iznenada okrenuo i počeo divljački da udara policajku pesnicama, sve dok nije pala na zamlju, a onda je skočio na nju i počeo da je davi i udara.

Policajku su od pomahnitalog muškarca spasli prolaznici koji su sprečili ubistvo i odvojili muškarca od policajke pre nego što je došlo pojačanje.

Policajka je sa povredama glave prebačena u lokanu bolnicu. Kako je utvorđeno povrede nisu opasne po život, javljaju lokalni mediji.

Za sad identitet napadač još nije poznat, a svedoci tvrde da je u pitanju beskućnik koji je pre napada divljao po kineskoj četvrti. Uništavao motore i uzvikivao rasističke parole protiv azijske populacije . Policajci su ga prethodno upozorili da napusti četvrt, ali je on to odbio i nastavio da se kreće po četvrti. Nekoliko sati kasnije njemu je prišla policajka, pošto je nastavio vandalsko ponašanje, kada je i usledio napad.

Kurir.rs/A.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track