AMERIKA NIJE JEDINA NA UDARU NLO: Kinezi čak imaju i poseban naziv za te letelice! Za deo viđenja Peking krivi i SAD! VIDEO
Foto: Profimedia

neverovatno

AMERIKA NIJE JEDINA NA UDARU NLO: Kinezi čak imaju i poseban naziv za te letelice! Za deo viđenja Peking krivi i SAD! VIDEO

Planeta -

Izveštaj Saut Čajna Morning Posta (SCMP) ukazuje na to da Sjedinjene Države nisu jedina zemlja koja je osnovala radnu grupu za otkrivanje i analizu viđenja NLO-a. Prema izveštaju, Narodnooslobodilačka vojska je nekoliko godina proučavala viđenje NLO-a.

Kineska radna grupa za NLO "preplavljena" je izveštajima o misterioznim viđenjima, izvestio je SCMP pozivajući se na anonimne izvore. Prema novinama, izveštaji o NLO-ima, koji su u Kini poznati kao „neidentifikovani vazdušni uslovi“, bili su u porastu.

To je podstaklo jedinicu za proučevanje NLO da pribegne upotrebi veštačke inteligencije tokom istraga incidenata. Kineska vojska veruje da su viđenje neidentifikovanih objekata verovatnije uzrokovani "ljudima nego vanzemaljcima", rekao je lokalni naučnik za SCMP. Povećanje očigledne aktivnosti NLO-a moglo bi se objasniti sve većom upotrebom rekreativnih bespilotnih letelica od strane civila, kao i SAD-om koji šalje izviđačke avione u Južnokinesko more.

Prema kineskim vojnim istraživačima koji su razgovarali sa novinama, mnoga viđenja NLO-a takođe se pripisuju prirodnim pojavama.

Vest dolazi dok se američko Ministarstvo odbrane priprema da Kongresu saopšti sve informacije o NLO-ima. Očekuje se da će dugo očekivani dosije osvetliti video zapise koji prikazuju susrete američke vojske i misteriozne objekte koje je Pentagon objavio 2019. godine, na iznenađenje entuzijasta NLO-a, i potencijalno odgovoriti na pitanje koje decenijama proganja - da li smo sami u svemiru?

Kurir.rs/Sputnjik News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track